2.Ek sınav İçin Dilekçe,Mail veya Arama Kampanyasına Des.
-
2.Ek sınav İçin Dilekçe,Mail veya Arama Kampanyasına Des.
Arkadaşlar 2. ek sınavlar için şimdiden alo 147 yi aramaya veya mail,dilekçe atmaya başlayalım özellikle alanlı olan ögrenci kardeşlerimiz için mezun olamamaları durumunda tekrar basa dönmek anlamına geliyor lütfen destek..
Re: 2.Ek sınav İçin Dilekçe,Mail veya Arama Kampanyasına Des
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
Dostum sen hangi dünyadansin ikinci ek sinav yapilicak zaten duyuru ilan edildi Günaydın 

-
Bilmem mars da yaşıyorum herhalde yada sen kahinsin resmi siteden link versene duyuruyu ben iki saatdir bakiyorum bulamadım resmi site dışındaki sitelerin tamamı da varsayim üzerine konuşuyor.Muhammedkaya yazdı:Dostum sen hangi dünyadansin ikinci ek sinav yapilicak zaten duyuru ilan edildi Günaydın
nacanbolat yazdı:Bilmem mars da yaşıyorum herhalde yada sen kahinsin resmi siteden link versene duyuruyu ben iki saatdir bakiyorum bulamadım resmi site dışındaki sitelerin tamamı da varsayim üzerine konuşuyor.Muhammedkaya yazdı:Dostum sen hangi dünyadansin ikinci ek sinav yapilicak zaten duyuru ilan edildi Günaydın
Sınav yokmuş sen Aralık sınavlarına çalış tamam mı ?
Forumda arama yapmadan inceleyip araştırmadan yorum yapıyosunuz yazı yazıyosunuz. Aol'un resmi facebook sayfası hangisi bilmiyosun boş boş konuşuyosun.
-
Stres yapma kardeşim nerden bileyim aöl facebook sayfasını ayrıca facebook resmi bi kuruluş değil ki oradan söylenene inanayım ?Muhammedkaya yazdı:nacanbolat yazdı:Bilmem mars da yaşıyorum herhalde yada sen kahinsin resmi siteden link versene duyuruyu ben iki saatdir bakiyorum bulamadım resmi site dışındaki sitelerin tamamı da varsayim üzerine konuşuyor.Muhammedkaya yazdı:Dostum sen hangi dünyadansin ikinci ek sinav yapilicak zaten duyuru ilan edildi Günaydın
Sınav yokmuş sen Aralık sınavlarına çalış tamam mı ?
Forumda arama yapmadan inceleyip araştırmadan yorum yapıyosunuz yazı yazıyosunuz. Aol'un resmi facebook sayfası hangisi bilmiyosun boş boş konuşuyosun.
Stres yapmıyoruz da söylediğimiz şeyler asılsız bilgiler değil.
Muhammedkaya yazdı:Stres yapmıyoruz da söylediğimiz şeyler asılsız bilgiler değil.
O zaman kaynağı görelim
Sen git kaynak çıkarda gel sınav olursada katılmadanger70 yazdı:Muhammedkaya yazdı:Stres yapmıyoruz da söylediğimiz şeyler asılsız bilgiler değil.
O zaman kaynağı görelim
Resmi facebook sayfasında yayınlanan iletiyi aldık gösterdik daha ne diyelim.