ygs için mezuniyet şartı kalktı mı ?
ygs için mezuniyet şartı kalktı mı ?
arkadaşlar az önce 147 yi ygsnin şartları hakkında bilgi almak için aradığımda bu sene mezuniyet ile ligli bir bildirge gelmediğini ve bu sene açık öğretim lisesi öğrencilerinin sınava basvuru yapabileceğini ancak kazanması ve mezun olamaması durumunda sorumluluk alınmayacagını söyledi. Eğer durum bu ise bu cok önemli bir haber olup üniversite kapılarının herkese aralanması demektir konu hakkında bilgisi olan arkadaslarımın yorumlarını bekliyorum.
Re: ygs için mezuniyet şartı kalktı mı ?
merve dönemin 8 ise kredin 102 ise girebilirsin daha aşşası kayıt yaptırmaz
benim dönemim 8 kredim 116 bu sene basvuru yapabiliyorum herhalde kayıt dönemine kadar da bitebilirsem universiteyi kazanmam halinde gidebiliyorum öyle değil mi ?
merve_95 yazdı:benim dönemim 8 kredim 116 bu sene basvuru yapabiliyorum herhalde kayıt dönemine kadar da bitebilirsem universiteyi kazanmam halinde gidebiliyorum öyle değil mi ?
evet gidiyorsun

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
teşekkürler içim rahatladıpskolog yazdı:merve_95 yazdı:benim dönemim 8 kredim 116 bu sene basvuru yapabiliyorum herhalde kayıt dönemine kadar da bitebilirsem universiteyi kazanmam halinde gidebiliyorum öyle değil mi ?
evet gidiyorsun