aöf ye kayıt için yardım acill!!

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
nefes
Yardımcı Asistan

aöf ye kayıt için yardım acill!!

Mesaj gönderen nefes » 13 Eyl 2013, 18:26

arkadaşlar aol den ek sınav ile mezun oldum. Üni. sınavına girip kamu yönetimi okumak istiyordum. ancak aöf fakultesinde de böyle bir bölüm olduğunu öğrendim şimdi geçen yıl ygs sınavına girdim ancak sadece barajı geçebildiğim için lys ye girmekten vazgeçtim içinizde aöf kayıt olan arkadaşlarımız varsa yardım edebilir mi bana? öncelikle kayıt yaptırabilirmiyim? elimde henüz diplomam yok ama mezun oldu çıktısı alıp da kayıt olanlar varmış. kayıt işlemini nasıl yapacağım ve nerden yapacağım? ve kayıt süresi ne zamana kadar? yardımcı olursanız sevinirim..

Kullanıcı avatarı
matias26
Doktor

Re: aöf ye kayıt için yardım acill!!

Mesaj gönderen matias26 » 13 Eyl 2013, 19:19

tercih yaptın mı? çıkma belgesi ile kayıt olabilirsin herhangi bir aöf bürosuna anadolu üniversitesi ise sitede adresler var..normal şartlarda bana gelen mesajda 14 eylül son yazıyordu ama tam olarak 17 eylülde bitiyor son 2 gün mazaretli kayıt tarihi...bizim liseye göre de 1 kasıma göre vakit var yinede en geç yarına kadar gitmeni öneririm.
Genel kültür/Mezun!

Adalet!

Kullanıcı avatarı
nefes
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen nefes » 13 Eyl 2013, 19:23

tercih yapmadım . belki bu 2. tercihler sırasında yapılabilir diye düşünmüştüm..

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 14 Eyl 2013, 04:23

Yanlış bilgi vermek istemem ama benim bi tanıdığım geçen yıl ek tercih mi deniyor tam bilemiyorum ama o şekilde aöf ye kayıt olmuştu. Yani bizden sonra yapmıştı o kayıt işlemlerini falan.
Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön