2.EK SINAV'DA SADECE 2013 DÖNEM SORULARI MI ÇIKAR YOK SA GEÇ

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
vividdd
Çırak

2.EK SINAV'DA SADECE 2013 DÖNEM SORULARI MI ÇIKAR YOK SA GEÇ

Mesaj gönderen vividdd » 14 Eyl 2013, 00:30

2.EK SINAV'DA SADECE 2013 DÖNEM SORULARI MI ÇIKAR YOK SA GEÇMİŞ YIL SORULARINI'MI ÇALIŞMALI.

Oysa defalarca sormuşlardı, büyüyünce ne olacaksın diye; "mutlu" diyemedik. Çünkü, çocuktuk; akıl edemedik.

epidoras
Uzman Doktor

Re: 2.EK SINAV'DA SADECE 2013 DÖNEM SORULARI MI ÇIKAR YOK SA

Mesaj gönderen epidoras » 14 Eyl 2013, 20:28

vividdd yazdı:2.EK SINAV'DA SADECE 2013 DÖNEM SORULARI MI ÇIKAR YOK SA GEÇMİŞ YIL SORULARINI'MI ÇALIŞMALI.
Ikinci ek sinav sorulari 1. Ek sinav sorularindan cok daha ayni yil icinde cikmis sorulara benze GENELDE.
Gecmis yillari cok inceledim 15 taneden fazla ayni sorunun ciktigini dahi gordum. ;)
Tabi bu onlarin elinde isterlerse yeni soru uretirler fakat sanmiyorum oyle sadistlik yapacaklarini :)
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

CihadRap
Doktor

Mesaj gönderen CihadRap » 15 Eyl 2013, 03:56

epidoras yazdı:
vividdd yazdı:2.EK SINAV'DA SADECE 2013 DÖNEM SORULARI MI ÇIKAR YOK SA GEÇMİŞ YIL SORULARINI'MI ÇALIŞMALI.
Ikinci ek sinav sorulari 1. Ek sinav sorularindan cok daha ayni yil icinde cikmis sorulara benze GENELDE.
Gecmis yillari cok inceledim 15 taneden fazla ayni sorunun ciktigini dahi gordum. ;)
Tabi bu onlarin elinde isterlerse yeni soru uretirler fakat sanmiyorum oyle sadistlik yapacaklarini :)
Velhasıl kelam 3.dönem sorularından mı cıkar dıyorsun arkadasım?
Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.

epidoras
Uzman Doktor

Mesaj gönderen epidoras » 15 Eyl 2013, 05:17

CihadRap yazdı:
epidoras yazdı:
Velhasıl kelam 3.dönem sorularından mı cıkar dıyorsun arkadasım?
Bu yıl içerisinde yapılan tüm sınavlardan sorular çıkacaktır.
2. Ek sınavda çıkan soruların önceki sınavda çıkan sorulardaki şıkların yeri dahi değiştirilmediğini biliyorum.
Bu yıl içerisinde 3 ana sınav olmakla birlikte 1 ek sınav yapıldı. Bu da 60-80 soru yapar. 5 Ders için sınava girecekseniz 300 soruyu gözden geçirmeniz lazım.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön