Arkadaşlar yeni kayıt oldum ve hiçbir bilgiye sahip değilim yardımcı olursanız sevinirim.
Nette araştırdığıma göre artık alansız okicam yani alansız okuduğumda üniversiteye gidebilirmiyim ?
Bilgisayar mühendisliği istiyorum nasıl yapabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Alan Yok ?
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
Re: Alan Yok ?
tabi canım alanlı alansız fark etmiyo istediğin ünv. girebilirsin
bence iyiki alan kalktı hem alanın krediside yüksekti
alan hani mat sosyol falan alansız da alan yok istediğinn bölüme istediğin yere girebilirsin sorun yok
bence iyiki alan kalktı hem alanın krediside yüksekti
alan hani mat sosyol falan alansız da alan yok istediğinn bölüme istediğin yere girebilirsin sorun yok

Eğer sayısal dersleri ben görmek istiyorum dersen bu derslerden istediğini seçmeli olarak seçip yine sınavlarına girebilirsin. Mesela benim kimya biyoloji derslerine ilgim vardı ve üniversite sınavında çözmek istiyordum bu alanda da. Seçmeli olarak lise sona kadar aldım. Bence de alansız program süper hiç bir problem olmaz.

son sınav öncesi 35 kredim kalmıştı genel kültürdeyim ve alan yok gecsem bana ne kazandırır cünkü sececegim dersler biraz zor olan dersler kimya fizik mat.gibi alan yok yapsam baska ne dersler gelebilir
SON 19 İNŞALLAH ARALIK 2013 TE NEZUN
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
kimya fizik mat büyoloji geometri sayısallardan bu hepsi 1-2 zorunlu sadece ama 8 kadar çıkıyo istersen alabilirsin sadece 1 ve2 versen yeterli