Maol kayıt nakil
Maol kayıt nakil
Meraba. Arkadaşlar ben mesleki açık öğretim okuyorum ve yüz yüze eğitim alıyorum (BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI) ve yakın bi zamanda kaydımı başka bi şehire kayıt nakil yaptıracam bunun için dilekçe verilecek kayıt nakil yaptıralacak okula merak ettiğim acaba nakil işlemlerinde dilekçe kabul edilmeme gibi bi durum var mı?
Madem sonsuza dek yaşayamayacağız, o vakit istediğimiz gibi yaşayacağız...
Re: Maol kayıt nakil
Dilekçe kabul olmama durumu olmaz. Yalnız nakil olmak istediğin okulun da okuduğun bölümün "açık liselilere eğitim veriyor olması" gerekli. Eğer veriyorsa sorun çıkmaz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Re: Maol kayıt nakil
Anladım. Nakil yapdıracağım okul açık liselilere eğitim veriyor zaten.Dediğiniz gibiyse bi sorun olmaz demektir.emrahk yazdı:Dilekçe kabul olmama durumu olmaz. Yalnız nakil olmak istediğin okulun da okuduğun bölümün "açık liselilere eğitim veriyor olması" gerekli. Eğer veriyorsa sorun çıkmaz...
iyi forumlar.
Madem sonsuza dek yaşayamayacağız, o vakit istediğimiz gibi yaşayacağız...