Ders Seçimi Açıldı Ama....!!!
Ders Seçimi Açıldı Ama....!!!
Merhaba Arkadaşlar...
Ders Seçme Butonu Aktifleşti.... Ama Bişey Dikkatimi Çekti... 4. Oturum da Ders Gözükmüyor... Sizlerde de Aynı mı...?
Yoksa Benim 4.Oturum da Seçebileceğim Dersim mi Yok...
Eğer Öyleyse Kitapçıklar da Değişme Olacak Demektir... Seçtiğim Bazı Dersler Geçmiş Soru Kılavuzlarına Göre 4. Oturum Dersiydi...
Geç Olsun Güç Olmasın Dedik Girdik Bir Yola... Rabbim Sen Yüzümüzü Kara Çıkartma...(Amin)
Re: Ders Seçimi Açıldı Ama....!!!
Benimki de ayni simdi 2. oturumda 7 dersim var normalde 6 tane dersden fazla secemiyorduk secseydik hani site uyariyordu daha fazla secemiyorsunuz diye simdi 7 tane sectim uyari falan gelmedi ve sorun cikmadi sence gelecekte sorun olurmu yani bana uyarda sonra sinav yaklasinca hayir efendim secemiyorsun demesinlerZ.Krts yazdı:
Merhaba Arkadaşlar...
Ders Seçme Butonu Aktifleşti.... Ama Bişey Dikkatimi Çekti... 4. Oturum da Ders Gözükmüyor... Sizlerde de Aynı mı...?
Yoksa Benim 4.Oturum da Seçebileceğim Dersim mi Yok...
Eğer Öyleyse Kitapçıklar da Değişme Olacak Demektir... Seçtiğim Bazı Dersler Geçmiş Soru Kılavuzlarına Göre 4. Oturum Dersiydi...
Biraz Önce Bir Arkadaşta 8 Ders Seçtiğini Söyledi Tek Oturum da.... Daha Fazlasına İzin Vermemiş... Sorun Yaratmaz İnşallah...
4. Oturumu Kaldırmışlarsa Bence Sorun Yaratmamaları Gerekir... Ama Aol Bu Sağı Solu da Belli Olmuyor Yani...

Geç Olsun Güç Olmasın Dedik Girdik Bir Yola... Rabbim Sen Yüzümüzü Kara Çıkartma...(Amin)
Aole attığım maile gelen cevap aşağıdaki gibidir.
Muhammed Bey Merhaba; 2013-2014 eğitim öğretim döneminde 3 oturum sınav yapılacak, 4. Oturum olmayacak. o nedenle.. İyi günler
Muhammed Bey Merhaba; 2013-2014 eğitim öğretim döneminde 3 oturum sınav yapılacak, 4. Oturum olmayacak. o nedenle.. İyi günler
3 oturum mu ayy bunlar beni mezun etmiycekler galiba bu ne ya hergün yeni birşey çıkıyor
muhammed bu haberleri hep sen buluyorsun yeter ama 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- elif işlek
- Uzman Doktor
ne oluyor bu aole ya her geçen gün daha da zorlaşıyor sistem
kendimi şanslı hissettm şimdi iyikide mezun olmuşum
kendimi şanslı hissettm şimdi iyikide mezun olmuşum

"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
Muhammedkaya yazdı:Aole attığım maile gelen cevap aşağıdaki gibidir.
Hadi Hayırlısı... Herşeye Şikayet Edersek Aol de Böyle Yapar Tabi...

Benim Ders Dağılımlarım İyi Denk Geldi... O konu da Sıkıntım Yok Çok Şükür...

13 Dersi 4 + 5 + 4 Şeklinde Yerleştirdim....

Bir Dahaki Sınava Düşüneceğiz Artık

Valla felaket tellali gibi oldum ama aldığım tüm Haberleri sizlerle paylaşıyorum.pskolog yazdı:3 oturum mu ayy bunlar beni mezun etmiycekler galiba bu ne ya hergün yeni birşey çıkıyormuhammed bu haberleri hep sen buluyorsun yeter ama
Ayrica 147 yi arayip bin bir zorlukla bilgi almaya çalışan arkadaslara mail atmayi öneririm çok kisa sürede net bir cevap veriyorlar
Bana da bir cevap verir misin ya, şimdi benim seçtiğim derslerin oturumları 1 ve 2. Ben sadece cumartesi mi sınava gideceğim? 3.oturumdan ders seçmedim hiç, tüm oturumlardan seçmeye mecburi miyim?Muhammedkaya yazdı:Aole attığım maile gelen cevap aşağıdaki gibidir.
-
- Acemi
Dostum bu yeni sistem nasıl anlamadım ben şimdi. cumartesi gidip 2kere sınava giricem. pazarda 1 keremi ?Muhammedkaya yazdı:.
slm. ben yeni kayıt oldum açık öğretim lisesine, yeni sisteme göre 3 oturum için dersleri nasıl seçicez hala anlamadım...? En az ne kadar ders seçmemiz lazım...?
Kaybettiğiniz'de değil, vazgeçtiğiniz'de yenilirsiniz...
Arkadaş çevrimdışı ben cevap vereyim.bengeldim yazdı:Bana da bir cevap verir misin ya, şimdi benim seçtiğim derslerin oturumları 1 ve 2. Ben sadece cumartesi mi sınava gideceğim? 3.oturumdan ders seçmedim hiç, tüm oturumlardan seçmeye mecburi miyim?Muhammedkaya yazdı:Aole attığım maile gelen cevap aşağıdaki gibidir.
Siz, size gereken dersleri seçin ve sınava girin. Zaten kimse size şu oturumda sınava girin demiyor.
Yeni düzenleme ile artık sınavlar 4 değil 3 oturum olacakmış sadece bu.
Giriş, gelişme, sonuç:
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a1#p150172
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a1#p150172
BENGELDİM:
Kredi eksiğin yoksa ders seçmeyebilirsin problem olmaz. Ancak kredi eksiğin çıkacaksa seçmende fayda görüyorum. Ayrıca her iki durumda da seçsen senin faydana fazla puan göz çıkarmaz diploma puanını yükseltirsin.
CasperCrazy
Aynen dostum şuan için öyle görünüyor. Cumartesi gününe 3 oturumu sığdırmazlarsa öyle olacak.
kkubra
Öncelikle hoşgeldin senin derdin anlat anlat bitmez o yüzden sana şurayı baştan sonra kadar okumanı tavsiye ediyorum.
Takılan yerler olursa soru sorabilirsiniz özelden de burdanda.
http://www.aol.meb.gov.tr/sss.asp
Kredi eksiğin yoksa ders seçmeyebilirsin problem olmaz. Ancak kredi eksiğin çıkacaksa seçmende fayda görüyorum. Ayrıca her iki durumda da seçsen senin faydana fazla puan göz çıkarmaz diploma puanını yükseltirsin.
CasperCrazy
Aynen dostum şuan için öyle görünüyor. Cumartesi gününe 3 oturumu sığdırmazlarsa öyle olacak.
kkubra
Öncelikle hoşgeldin senin derdin anlat anlat bitmez o yüzden sana şurayı baştan sonra kadar okumanı tavsiye ediyorum.
Takılan yerler olursa soru sorabilirsiniz özelden de burdanda.
http://www.aol.meb.gov.tr/sss.asp
-
- Acemi
Z.Krts yazdı:Ayrica 147 yi arayip bin bir zorlukla bilgi almaya çalışan arkadaslara mail atmayi öneririm çok kisa sürede net bir cevap veriyorlar
slm. 147 aramayı biliyorum ama mail adresini bilmiyorum bizimle de paylaşır mısın

ayşegülnur yazdı:Z.Krts yazdı:Ayrica 147 yi arayip bin bir zorlukla bilgi almaya çalışan arkadaslara mail atmayi öneririm çok kisa sürede net bir cevap veriyorlar
slm. 147 aramayı biliyorum ama mail adresini bilmiyorum bizimle de paylaşır mısın![]()
Tabiki;
MAOL : maol@meb.gov.tr
AOL : aciklise@meb.gov.tr