açık öğretim lisesinde sınavlar nasıl olur
-
- Acemi
açık öğretim lisesinde sınavlar nasıl olur
açık öğretim lisesinde sınavlar nasıl olur ? nasıl sınava girilir ?
- zeynepşahinn
- Yardımcı Uzman
Re: açık öğretim lisesinde sınavlar nasıl olur
Sınavlar 20 sorudan olusir ve testtir.sinava arabayla git benden tavsiyefurkan0770 yazdı:açık öğretim lisesinde sınavlar nasıl olur ? nasıl sınava girilir ?

Ne zaman birine güvenmeye kalksam geçmişim ensemden tutar ve fısıldar '' ne çabuk unuttun ''
-
- Acemi
teşekkürlerde neden sınava araba ile giteyimzeynepşahinn yazdı:Sınavlar 20 sorudan olusir ve testtir.sinava arabayla git benden tavsiyefurkan0770 yazdı:açık öğretim lisesinde sınavlar nasıl olur ? nasıl sınava girilir ?sinava 1 hafta kala sana haber veriyorlar sana ozel bi sayfa varya orda yaziyor gideceksin gireceksin sinava zor birsey deil

-
- Acemi
ücreti var mı ? varsa ne zaman verilecek
Kayıt yenileme yaparken zaten 25 lira ödeniyor ya bunun haricinde bir ücret yok. Her dönem kayıt yenilerken bu ücret yatıyor o kadar

-
- Acemi
kripton yazdı:Kayıt yenileme yaparken zaten 25 lira ödeniyor ya bunun haricinde bir ücret yok. Her dönem kayıt yenilerken bu ücret yatıyor o kadar
teşkkürler

-
- Acemi
başka yenileme ne zaman olacak 9. sınıf yani açık ögretim 1
- zeynepşahinn
- Yardımcı Uzman
Her dönem dostumfurkan0770 yazdı:başka yenileme ne zaman olacak 9. sınıf yani açık ögretim 1
Ne zaman birine güvenmeye kalksam geçmişim ensemden tutar ve fısıldar '' ne çabuk unuttun ''
-
- Acemi
her dönem kaç aydan oluşurzeynepşahinn yazdı:Her dönem dostumfurkan0770 yazdı:başka yenileme ne zaman olacak 9. sınıf yani açık ögretim 1
- zeynepşahinn
- Yardımcı Uzman
bu soruları sorarken ciddimisin sen yoksa dalga mı geçiyosunfurkan0770 yazdı:her dönem kaç aydan oluşurzeynepşahinn yazdı:Her dönem dostumfurkan0770 yazdı:başka yenileme ne zaman olacak 9. sınıf yani açık ögretim 1
Neden aöl nin orjinal sitesine girip oradan bilgi almıyorsun.Burada konu az olsun ki önemli şeylere cevap verebilelim.Sen 65 tane konu açmışsın hemen bi sakin ol
(65 konu lafın gelişi
)

Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.
Sınavlar çalışana kolay. Sınavın sonuna kadar kal her dakikayı değerlendir notlarını yüksek tut.
-
- Acemi
KGamze yazdı:Sınavlar çalışana kolay. Sınavın sonuna kadar kal her dakikayı değerlendir notlarını yüksek tut.
teşekkürler

-
- Acemi
dalga geçmiyon gerçek söylüyorum