ingiLizce :(
- rüfeyde
- Doçent
ingiLizce :(
Arkadaşlar bu dönem ing.1,2,3,4 aldım bunlardan geçmem lazım yanlız hic ingilizce dersi görmedim önceden Cümle yapılarını anladım aslında sorunum kelımerlerin anlamlarını bilmemek yani mesela ingilizce 1 de kitabtaki unite sonunda verilen kelimeleri ezberlemek yeterli olurmu fikri olan acil cevab versin
Lütfen.

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Re: ingiLizce :(
Merhaba..
Ben hiç kitap açmadan bütün İngilizce derslerini verdim. Yaptığım sadece kelimelerin anlamlarını ezberlemekti.
Ama ben sana 'okuyup anlamaya çalışma' demiyorum. Bende senin durumundaydım ve bu yöntemle başarı oldum sadece ama sen yinede
elinden geleni yapmaya çalış.
Ben hiç kitap açmadan bütün İngilizce derslerini verdim. Yaptığım sadece kelimelerin anlamlarını ezberlemekti.
Ama ben sana 'okuyup anlamaya çalışma' demiyorum. Bende senin durumundaydım ve bu yöntemle başarı oldum sadece ama sen yinede

> Mezunlar Zümresi'ne dahil.. (202)

- rüfeyde
- Doçent
MerhabaXcLoW yazdı:Merhaba..

Arkadasin dedigi dogru kelimelerin anlamini bilsen cümleyi direk kaparsin zaten.okul kitaplarindaki ingilizceye hic bakmadim ben ama benim tavsiyem eline bir sözlük al ac ingilizce bir metin yada bir kitap al. Bilmedigin kelimelerin anlamini ögrenip not al böylelikle sinavdan gecmekle kalmaz ingilizcenide gelistirirsin. Ayrica altyazili filmlerede bakarsan ordanda birseyler kaparsin. Telafuzlarinida ögrenirsin. Kitap olarakta biraz daha çocuklara yönelik birseyler alabilirsin zaten ilk dönemler daha basit seyler cikiyor.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Aynen. Önce basit kelimeleri öğren. Günlük yaşantımızda kullandığımız şeyleri mesela. Daha sonra duyguların, davranışların vs. anlamlarını öğren.
Sınavlarda bütün cümleyi çeviremesen bile aralarından bir yada birkaç kelime çevirerek cevaplarla mantık yürütebilirsin.
Sınavlarda bütün cümleyi çeviremesen bile aralarından bir yada birkaç kelime çevirerek cevaplarla mantık yürütebilirsin.

> Mezunlar Zümresi'ne dahil.. (202)

- rüfeyde
- Doçent
Çok teşekkurler XcLoW bugün daha ümitlendim sankiXcLoW yazdı:Aynen. Önce basit kelimeleri öğren. Günlük yaşantımızda kullandığımız şeyleri mesela. Daha sonra duyguların, davranışların vs. anlamlarını öğren.

Bakın benim bu İlk dönemim Sözel dersleri çalışıyorum günde 8 saat den bile fazla çalıştımı biliyorum İngilizce Dersi Kelimelerin anlamlarını bilip Doğru yerleştirme yapmanla alakalıdır Tavsiyem kitapdan Unite sonu Özet çıkarman Ve Açık öğretim sıvanlarını indirip doğrudan Test çözerek pratik yapman