Bandrolda nedir?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
biliryum
Acemi

Bandrolda nedir?

Mesaj gönderen biliryum » 06 Ara 2013, 21:22

Açıklise kendi sitesinde bir ara 2013-2014 eğitim öğretim yılına ait bandrollerini ilgili irtibat bürolarından alabilirler gibi bir haber çıktıda bu bandrol nedir ben daha almadım ne işe yarıyor ve almasam bişey olurmu ?

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: Bandrolda nedir?

Mesaj gönderen Doçent » 06 Ara 2013, 21:39

birşey olmaz sadce öğrenci kimliğine yapıştırılan bir etiketmiş o yıl öğrenci olduğuna dair :wink:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

biliryum
Acemi

Mesaj gönderen biliryum » 07 Ara 2013, 00:43

pskolog yazdı:birşey olmaz sadce öğrenci kimliğine yapıştırılan bir etiketmiş o yıl öğrenci olduğuna dair :wink:
benim bu 4 dönem ve öğrenci kimlik kartım yok sınavlarda hiç öğrenci kimliği lazım olmadı :S öğrenci kimlik kartını almam gerekiyormu yoksa hala sınavlara girmek için sınav giriş belgesi ve nüfus cüzdanı yetiyormu

Kullanıcı avatarı
sonerkeser1
Asistan

Mesaj gönderen sonerkeser1 » 31 Ara 2013, 07:34

biliryum yazdı:
pskolog yazdı:birşey olmaz sadce öğrenci kimliğine yapıştırılan bir etiketmiş o yıl öğrenci olduğuna dair :wink:
benim bu 4 dönem ve öğrenci kimlik kartım yok sınavlarda hiç öğrenci kimliği lazım olmadı :S öğrenci kimlik kartını almam gerekiyormu yoksa hala sınavlara girmek için sınav giriş belgesi ve nüfus cüzdanı yetiyormu
yeterli tabi sıkıntı çıkaran hocalarda oluyor ama sorun olmaz
Bin Handan Yüz Kaleden Geçersinde Bir Ufacık Gönülden İçeri Giremezsin..

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 31 Ara 2013, 20:37

o sıkıntı çıkaran hocalarda genellikle acemi ilk kez sınava girenler oluyor :mrgreen: hemen anlaşılıyor bize soruyorlar aöl de sistem nasıl diye :D o anlarda kendimi gülmemek için zor tutuyorum :mrgreen:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön