YA ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR !!!!!
YA ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR !!!!!
[/size]Şimdi arkadaşlar ben lise sonum bu sene düz liseden (meslek değil) a.ö.l geçtim.Diyelim ortak,zorunlu,seçmeli dersten birinden veya birkaçından 45 altı aldım geçemedim yani.Ben bu dersi veya dersleri nasıl düzelteceğim düzeltme yükseltme imkanım var mı ? Ne zaman düzeltiliyor ? Veya şöyle bir kriter var mı zorunlu dersse yükseltiliyor değilse yükseltilmiyor.Bunu bana ayrıntılı bir şekilde açıklayın lütfen acil kafama takılıp duruyor. TEŞEKKÜRLER 

- rüfeyde
- Doçent
Re: YA ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR !!!!!
Düz liseye yani aöl e geçiş yaparsanız örgünden belli bir kredi gelicek size toplam 192 kredi oldugunda ve ortak dersler (zorunlu dersler) bittiği taktirde mezunolursunuz. Şimdi ortak dersi geçemezsem ne olacak ? demişsiniz ortak derslerden 3 kez sınava girersiniz 3 undede basarı saglayamazsanız muaf tutulursunuz yanlız bu Dil ve anlatım için geçerli değil yani bu dersi geçmek zorundasınız
zorunlu derslerden muaf olupda krediniz hala 192 veya ustu olmazsa secmeli derslerle krediyi tamamlayıp mezun olabilirsiniz
Şunuda belirtmek isterim bir başarıya ulaşmak istiyorsak gayret göstermek gerekir biraz çaba ve istekle olmayacak şey yok arkadaşım.Umarım yardımım olmuştur

Şunuda belirtmek isterim bir başarıya ulaşmak istiyorsak gayret göstermek gerekir biraz çaba ve istekle olmayacak şey yok arkadaşım.Umarım yardımım olmuştur

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!