Merhabalar.
2. dönem yani mayıs ayındaki sınavlar sonunda mezun olacağım. YGS VE LYS'ye gireceğim.
Az önce aöl'nin sitesinde gördüm ösys işlemlerinde.
Alanı yok ve 3. dönem sınavları sonunda mezun olacak öğrenciler kodlarını 9008 olarak işaretlesinler diyorlar.
Benim alanım yok ve 2. dönem sonunda mezun olacağım. 9008'i işaretlemem bir sıkıntı teşkil eder mi?
2. Dönem sınavları sonunda mezun olacağım fakat bir sorun va
-
Re: 2. Dönem sınavları sonunda mezun olacağım fakat bir soru
hayır olmaz bende onu işaretliycem 3. dönem sonucu ama tabi sen 2. dönem mezun olsanda şu an elinde diploman olmadığı için 3.dönemi seçcceksin yani 9008 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
-
diplomanın gelmesi vs. vs. bir sıkıntı olur mu ondan korkuyorum.pskolog yazdı:hayır olmaz bende onu işaretliycem 3. dönem sonucu ama tabi sen 2. dönem mezun olsanda şu an elinde diploman olmadığı için 3.dönemi seçcceksin yani 9008
sonuçta 2. dönem mezun olacağım ve 3. dönem sınavlarını beklemem bana saçma geldi de

diplomanın gelemsi uzun sürüyor burdan birçok arkadaş dert yandı bu konuda
ama senin 3. dönemi beklemen şeklen bir olay korkma
üniye kayıt aşamsında bir sorun yaşamssın 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
-
sağolasın eyvallah, özel dersler butik dersane derken bu sene baya masraf yaptık eğer mezun olmamda sıkıntı çıkarsa bana büyük sıkıntı olurpskolog yazdı:diplomanın gelemsi uzun sürüyor burdan birçok arkadaş dert yandı bu konudaama senin 3. dönemi beklemen şeklen bir olay korkma
üniye kayıt aşamsında bir sorun yaşamssın

başvuruyu yaparken daha iyi öğrenirim halk eğitim merkezinden zaten

-
- Çırak
Ernesto Martinez yazdı:Merhabalar.
2. dönem yani mayıs ayındaki sınavlar sonunda mezun olacağım. YGS VE LYS'ye gireceğim.
Az önce aöl'nin sitesinde gördüm ösys işlemlerinde.
Alanı yok ve 3. dönem sınavları sonunda mezun olacak öğrenciler kodlarını 9008 olarak işaretlesinler diyorlar.
Benim alanım yok ve 2. dönem sonunda mezun olacağım. 9008'i işaretlemem bir sıkıntı teşkil eder mi?
ben bu sene daha yeni kayıt oldum. 12. sınıfta geçtim yani bu kodlama olayı nedir bilmiyorum