Herkese şimdiden bol bol başarı diliyorum

Allah yardımcımız olsun inşallah

Heyecan var mı heyecan

Diego Ribas yazdı:son sene yüksek puan almak için fen lisesini bırakıp geldim.
gerçekten soruları ilkokul 4.sınıftan bile daha kolay o yüzden 0 yanlış ile çıkmayı hedefliyorum
lakin sır vereyim geçmiş yıllarda en yüksek C çıkmış bilmediğiniz soruları C yapın 45-50 ile almanız mümkün
matematik sorularındada hep en düşük sayıyı yapın tüm geçmiş sınavları okudum analiz ettim tespitim bu yönde
Arkadaşın 1 iletisi var ve bugün kayıt olmuş siteye. Trollüyor olabilir, hiç aldırış etmeyin derimDiego Ribas yazdı:son sene yüksek puan almak için fen lisesini bırakıp geldim.
gerçekten soruları ilkokul 4.sınıftan bile daha kolay o yüzden 0 yanlış ile çıkmayı hedefliyorum
lakin sır vereyim geçmiş yıllarda en yüksek C çıkmış bilmediğiniz soruları C yapın 45-50 ile almanız mümkün
matematik sorularındada hep en düşük sayıyı yapın tüm geçmiş sınavları okudum analiz ettim tespitim bu yönde
Milleti aşırı katakulliye getirdiler eminim ben. Kitabı sitedeki soruları ve geçmiş soruları yalayıp yuttum desem yeridir. Ama gel gelelimki hiçbiri cıkmadı.pskolog yazdı:edebiyat, dil anlatım, coğrafya iyi geçtilertrafik çok kazma sorular vardı yada çok çalışmadım için bana zor geldi
ikinci oturum asıl belalar beni bekliyo biyoloji ve ing
öyle deme edebiyat 7 ful çıktıCasperCrazy yazdı:Milleti aşırı katakulliye getirdiler eminim ben. Kitabı sitedeki soruları ve geçmiş soruları yalayıp yuttum desem yeridir. Ama gel gelelimki hiçbiri cıkmadı.pskolog yazdı:edebiyat, dil anlatım, coğrafya iyi geçtilertrafik çok kazma sorular vardı yada çok çalışmadım için bana zor geldi
pskolog yazdı:öyle deme edebiyat 7 ful çıktıCasperCrazy yazdı:Milleti aşırı katakulliye getirdiler eminim ben. Kitabı sitedeki soruları ve geçmiş soruları yalayıp yuttum desem yeridir. Ama gel gelelimki hiçbiri cıkmadı.pskolog yazdı:edebiyat, dil anlatım, coğrafya iyi geçtilertrafik çok kazma sorular vardı yada çok çalışmadım için bana zor geldi
coğrafya karışıktı ,dil anlatımda aynı sorular hemen hemen
Köşede kalan notlara dikkat et. Cok dikkat et. Burdan girmişler ve unite değerlendirme sorularından. Ama cıkan soruların %90ı köşede işimize yaramaz dediğimiz notlar.pskolog yazdı:ing ve biyolojiden korkuyorumters sorular çıkmasa iyi olur hani
Onuda sorarlar. Bugunki sınavda anladım 3 yanlışın 1 doğruyu götürüp ne yaptıgını.pskolog yazdı:mesela şu küçük notu sorsa kalıtsal hastalık Fenilketonörihemencik bilirim