Cumartesi günü II. oturuma giremedim
Cumartesi günü II. oturuma giremedim
Arkadaşlar cumartesi sabahki oturuma girdim edebiyat7, dil anlatım7, trafik1 derslerine. Ama ikinci oturuma giremedim. Kayıt olduğum halk eğitim merkezine sordum ne olacak diye onlar da diğer sınavda girersin dediler. Yani 31 Mayıs-1Haziran günlerinde normal gireceğim ikinci dönem derslerinin yanında giremediğim(İngilizce7, seçmeli ingilizce4, din) derslerinede mi giricem? Yoksa yeniden ders mi seçicem?
-
Re: Cumartesi günü II. oturuma giremedim
Seçmeliye girmek zorunda değilsin
Bende Cumartesi günü sabah sınavını kaçırdım ve gitti 20 kredi 
Sınav saati konusunda o kadar emindim ki, benimle birlikte tam 16 kişi sınava alınmadı...
Bende; önceki sınavlardan ötürü bu sınavında saat 10:00 da yapılacağına olan saçma salak inancım yüzünden sınava giremedim.
09:50 okulun bahçesine girdiğimde sınava bir kız öğrenci girdi 30sn sonra okulun giriş kapısında polisler beni sokmadı!
Ben direttim ve benimle birlikte sağolsun başka öğrencilerinlerin velileride çok diretti ama ne yaptıysam içeri alınmadım.
Hatta bir denetmene rica ettim Yabancı Dil 5 dersinden muaf olmak için en azından bütün şıkları A işaretleyin hadi olmadı sadece sınava girdi yazın imza atayım dedim onada razı gelmediler.
4. Oturumun iptal edilmesi bütün derslerin 3 oturuma sıkıştırılmasına neden oldu bu yüzdendir ki tam 20 kredilik dersim Cumartesi 1. Oturumda ziyan oldu gitti.
Eskiden Dil ve Anlatım 7 ve Türk Edebiyatı 7 aynı oturumda değildi, yoğunluk olmaması açısından, 4. oturumun iptali ile birlikte çok büyük birikme oldu, sınav süresinide 3 saat(180dk) yaptılar...
Yapılan yeni uygulama tamamen saçmalık.
Herkes örgütlenip eski sistemin geri getirilmesi için mail atmalı bence.
Her dönem kredisine göre 10 ila 15 ders sınavına girilmekte, ortalama her öğrenci 200 ile 300 soruyu yalnızca 3 oturumda cevaplandırması işkenceden başka bir şey değil.
Sayısal verilere baktım aktif öğrenci sayısı 1 milyona dayanmış durumda. 4. oturumun iptali edilmesi tamamen maddi bir durum.
1 milyon(öğrenci) x 20TL= 20 Trilyon
Okul aile birliğine = 5 Trilyon
4. Oturumun iptal edilmesiyle birlikte daha az memur görevlendirilecek ve para AOL'ün kasasında kalacak.
Ben hakkımı helal etmiyorum.

Sınav saati konusunda o kadar emindim ki, benimle birlikte tam 16 kişi sınava alınmadı...
Bende; önceki sınavlardan ötürü bu sınavında saat 10:00 da yapılacağına olan saçma salak inancım yüzünden sınava giremedim.
09:50 okulun bahçesine girdiğimde sınava bir kız öğrenci girdi 30sn sonra okulun giriş kapısında polisler beni sokmadı!
Ben direttim ve benimle birlikte sağolsun başka öğrencilerinlerin velileride çok diretti ama ne yaptıysam içeri alınmadım.
Hatta bir denetmene rica ettim Yabancı Dil 5 dersinden muaf olmak için en azından bütün şıkları A işaretleyin hadi olmadı sadece sınava girdi yazın imza atayım dedim onada razı gelmediler.
4. Oturumun iptal edilmesi bütün derslerin 3 oturuma sıkıştırılmasına neden oldu bu yüzdendir ki tam 20 kredilik dersim Cumartesi 1. Oturumda ziyan oldu gitti.
Eskiden Dil ve Anlatım 7 ve Türk Edebiyatı 7 aynı oturumda değildi, yoğunluk olmaması açısından, 4. oturumun iptali ile birlikte çok büyük birikme oldu, sınav süresinide 3 saat(180dk) yaptılar...
Yapılan yeni uygulama tamamen saçmalık.
Herkes örgütlenip eski sistemin geri getirilmesi için mail atmalı bence.
Her dönem kredisine göre 10 ila 15 ders sınavına girilmekte, ortalama her öğrenci 200 ile 300 soruyu yalnızca 3 oturumda cevaplandırması işkenceden başka bir şey değil.
Sayısal verilere baktım aktif öğrenci sayısı 1 milyona dayanmış durumda. 4. oturumun iptali edilmesi tamamen maddi bir durum.
1 milyon(öğrenci) x 20TL= 20 Trilyon
Okul aile birliğine = 5 Trilyon
4. Oturumun iptal edilmesiyle birlikte daha az memur görevlendirilecek ve para AOL'ün kasasında kalacak.
Ben hakkımı helal etmiyorum.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
yani istersem 30mayıs-1haziran tarihinde girebilir miyim? Yine sınav giriş belgemde gözükecek mi bu dersler anlamadım tam.mariapuder yazdı:Seçmeliye girmek zorunda değilsin
Kafama takılan bir şey daha var. Ben 12. sınıfta geçtim açık liseye. Şuan 174 kredim gözüküyo. İki dönemin ortak derslerinden toplamda 18 kredi geliyo. Yani ikinci dönem sonunda 192 krediye tamamlanmış olup ygs-lys ye girebiliyorum değil mi?
evet ygs başvurabilirsin 15 ocağa kadar başvurbilmem06 yazdı:Kafama takılan bir şey daha var. Ben 12. sınıfta geçtim açık liseye. Şuan 174 kredim gözüküyo. İki dönemin ortak derslerinden toplamda 18 kredi geliyo. Yani ikinci dönem sonunda 192 krediye tamamlanmış olup ygs-lys ye girebiliyorum değil mi?

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
-
Girebilirsin tabii ders seçme ekranında görürsün zaten olduklarınıbilmem06 yazdı:yani istersem 30mayıs-1haziran tarihinde girebilir miyim? Yine sınav giriş belgemde gözükecek mi bu dersler anlamadım tam.mariapuder yazdı:Seçmeliye girmek zorunda değilsin
Allah rızası için yardım edin ben ilk oturumda edebiyat dil anlatım trafik ortak derslere girdim yalnız 2. Oturumda yabancı dil ile kelam sınavına girmedim bi sıkıntı olurmu
Hiçbir şey olmaz. Yarın 3. oturumu kaçırma. Sınava girmediğin derslerden muafiyet işlemez bir yaptırım da yok sadece paran ve senin için hazırlanan belgeler israf oldu. şehrinde kar varsa ve ulaşım sorunluysa mazeret sınavı olabilir takip et açıklamaları.alikonya yazdı:Allah rızası için yardım edin ben ilk oturumda edebiyat dil anlatım trafik ortak derslere girdim yalnız 2. Oturumda yabancı dil ile kelam sınavına girmedim bi sıkıntı olurmu
Nolur cevap ben dönem filan ertelemem demi kalmış filan gözükmem Şimdi yarın zaten seçmeli sınav var 3 tane başka yok kredim yettiği için girmiyorum onlara bi mahsurur olmaz herhalde şimdi ben bu girmediğim yabancı dil ile kelam dersini 2. Dönem girsembi sıkıntısı olmaz demi
Lütfen yardım edin lütfen
-
- Çırak
Sıkıntı etme dostum bende kredi yettigi için yarın 2 dersim var ama girmeyecegim onları her hangi bi sıkıntı yok
Ama benim bunları vermek zorunda deilöiyim
Mezuniyet incelemesinde yanlış hesap nedeniyle krediniz düşebilir fazladan kredinin zararı olmaz ortalama yükseltirsiniz ayrıca bence girin 3. Oturuma tabi seçim sizin. 2. Dönem tekrar aynı dersleri seçip girersin bir sorun olmaz.
Allah rızası için yardım edin ben 1.dönem kelam 1 ve kelam 2 sınavlarına yani 2 tane alan dersi sımavına giremedim ekranda başarısız diyor 2.dönem kayıt yeniledim seçeyim vereyim dedim ekrandaki listede yoklar acil yardım edin nolur