arkadaşlar lutfen bakın
arkadaşlar lutfen bakın
arkadaşlar lutfen okuyun bu yazıyı .benim sizden ricam googleye girin ve sapık baba yazın ve o adama bir bedduada siz yapın allah rızası için.çunku o baba insanlıktan çıkmış bir canavar açıklamalı olarak yazmyorum yaşı kuçuk olanlar anlamasın diye ama allah rızası için bir bedduada siz yapın kahrolsun o herif inş insanı insanlıktan utandırıyor
BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)
Re: arkadaşlar lutfen bakın
okudum
sümeyye yorum yapmaya bile değmez

dogru soyluyorsun arkadaşım allah cezasını verir inş resmine baktım adamın insan olmadıgı belli zaten

BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)
benim o adama ettiğim beddualar inş kabul olur inş hepimizin kabul olur bu nasıl bir yürektir nasıl bir insandır insan demeye dilim varmıyor be hayvan evet evet resmen hayvan
bide suratında meymenet olsa yarabbim bu nasıl bir olaydır yaa allah binkere belasını versin inş.

bide suratında meymenet olsa yarabbim bu nasıl bir olaydır yaa allah binkere belasını versin inş.
içimdeki boşluğa düş ben tutarım seni
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Tipi görünce dedimki allah zaten onu cezalandırmış.Allah belasını versin diyorum.İnsan öz kızına bunu yaparmı bunu???
evet adamın pisliğin teki olduğu belli insan denmez böylesine
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar