Aöl mi Maöl mi?

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Premıum06

Aöl mi Maöl mi?

Mesaj gönderen Premıum06 » 12 Şub 2014, 23:25

Arkadaşlar geçen sene lise 3 te kaldım okul meslek lisesi bilişim bölümü.Şimdi açık liseye geçmeye karar verdim kafam çok karışık mesleki açık lise yemi yoksa normal açık liseye mi gideyim bilmiyorum.Şimdi ben aöl'ye geçmek istiyorum fakat az kredi gelir diye korkuyorum.Mesleki açık liseye de yüz yüze eğitim var diye gitmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım hangisine gidersem daha çabuk mezun olurum?Yarın kayıt yaptır cam.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Aöl mi Maöl mi?

Mesaj gönderen kripton » 13 Şub 2014, 07:41

Premıum06 yazdı:Arkadaşlar geçen sene lise 3 te kaldım okul meslek lisesi bilişim bölümü.Şimdi açık liseye geçmeye karar verdim kafam çok karışık mesleki açık lise yemi yoksa normal açık liseye mi gideyim bilmiyorum.Şimdi ben aöl'ye geçmek istiyorum fakat az kredi gelir diye korkuyorum.Mesleki açık liseye de yüz yüze eğitim var diye gitmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım hangisine gidersem daha çabuk mezun olurum?Yarın kayıt yaptır cam.
Çabuk bitireyim, yüz yüze eğitim görmeyeyim diyorsan düz açık lise tabiki. Merak etme ortak derslerin kredisi gelir. Eksik kalanı da tamamlarsın. Zaten açık liseye geçince mesleki derslerden aldığın kredilerin bi önemi kalmayacak. Sen mevcut kredini 192 ye tamamlarsın.
Resim

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön