Arkadaşlar diploma notum 68 gelmiş, bu bana ÖSYM sınavlarında kaç puan getiriyor?
Bir de diplomayı en hızlı şekilde nasıl alabilirim acaba?
Diploma halk eğitime geldiğinde nasıl haberim oluyor? Nereden takip edebilirim onukripton yazdı:Hayırlı olsun![]()
Diploman 2 ay gibi bir sürede elinde olur sanırım. Halkeğitim e gönderiliyor ve oradan alıyorsun. O zamana kadar diploma lazımsa belli bir süre diploma yerine geçen çıkma belgesi alabilirsin.
Bu nota kaç puan gelir bilmiyorum. emrahk arkadaşımız forumda yazmıştı bi ara istersen.
Teşekkürler arkadaşlar.emrahk yazdı:Tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun mezuniyetin. Aşağıdaki listede en soldaki kısımdan diploma puanına bak, sağdaki kısımdan karşılığı hangisi ise o kadar puan YGS ve LYS'de alacağın sınav puanına eklenecek ve sonuçta yerleştirme puanın ortaya çıkacak;
bengeldim yazdı:Evet arkadaşlar mezun oldumLisede 2 yıl kalıp 2012-2013 öğretim yılında kayıt olmuştum açık liseye, ilk başlarda çok umutsuzdum 2,5 yıla bitiririm sanıyordum ve buna moralim çok bozulmuştu yaşıtlarımdan çok geri kalacağımı sanıyordum bitirdiğimde ama çalışarak 1 yılda bitirmeyi başardım
Bu forumda aklımdaki bir sürü soru işaretleri silindi, bana şimdiye kadar yardımcı olmuş herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Arkadaşlar diploma notum 68 gelmiş, bu bana ÖSYM sınavlarında kaç puan getiriyor?
Bir de diplomayı en hızlı şekilde nasıl alabilirim acaba?