Merhabalar geçtiğimiz haziran ayında sınıfta kaldım ve açıköğretim lisesine kayıt oldum.
derslerim ise; matematik 1-2 cografya 1-2 kimya 1-2 biyoloji 1-2 fizik 1-2
kesinlikle dil anlatım seçmem gerekiyor mu bu kayıt yeniledikten sonra? ve ya bu derslerimi değiştirsem yine 2.5 yılda liseyi bitirebilir miyim?(06.11.1996 doğumluyum)
yoksa bir iki derse devam edip muaf mı olayım? bir dönem geçti hala kavrayamadım şu sistemi.
Aöl sistem!
-
- Acemi
Re: Aöl sistem!
porlcem yazdı:Merhabalar geçtiğimiz haziran ayında sınıfta kaldım ve açıköğretim lisesine kayıt oldum.
kesinlikle dil anlatım seçmem gerekiyor mu bu kayıt yeniledikten sonra? ve ya bu derslerimi değiştirsem yine 2.5 yılda liseyi bitirebilir miyim?(06.11.1996 doğumluyum)
yoksa bir iki derse devam edip muaf mı olayım? bir dönem geçti hala kavrayamadım şu sistemi.
Dil ve anlatimdan muaf olamazsin ve secmen gerekir yani dil ve anlatim derslerini vermezsen mezun olamazsin... 18yasindan gun aldiysan yilda 3 sinava girip mezun 2,5 yilda mezun olabilirsin ... tabi sıkı bor ders programı yapman lazim iyi notlar icin ...
Aşk Acısımı? Sen hiç Halk eğitimde Sistemin açılmasını en arka sıradan izledinmi ??
erdem_ozogul yazdı:porlcem yazdı:Merhabalar geçtiğimiz haziran ayında sınıfta kaldım ve açıköğretim lisesine kayıt oldum.
Dil ve anlatimdan muaf olamazsin ve secmen gerekir yani dil ve anlatim derslerini vermezsen mezun olamazsin... 18yasindan gun aldiysan yilda 3 sinava girip mezun 2,5 yilda mezun olabilirsin ... tabi sıkı bor ders programı yapman lazim iyi notlar icin ...
yarın kayıt yenileme var ve ben daha başka nasıl ders seçebilirim bilmiyorum
fizik ve kimyadan muaf olmayı düşünüyorum çünkü gerçekten hiçbir şey yapamam bu ikisinden.
fizik 3-4 kimya 3-4 cografya 3-4 dil anlatım 1-2 alsam mantıklı mı olur?
yoksa bu dersleri devam ettirip ayriyetten dil anlatım mı seçmeliyim
ya da şöyle sorayım 2.5 buçuk yılda bitirebilmem için hangi dersleri seçmeliyim bu dönem?