mesaj atarak kayıt yenilemek
mesaj atarak kayıt yenilemek
arkadaşlar bir siteden okuduğum kadarıyla aol kayıt yenılemeyı bankayı kayıt yenıleme ucreti yatırdıktan sonra lise yazıp bir boşluk bırakıp tc sini yazıp 7979 a mesaj atarak 5 lira karşılığında gerceklestırebiliyormus bu konu hakkında bılgısı olan varsa yardımcı olabilir mi?
Neyi çok istersen!'imtihanin olur'
Re: mesaj atarak kayıt yenilemek
İstanbul Beyoğlu ilçesinde bulunan bir HALK Eğitim Merkezinin yapmış olduğu bir uygulama. HEM'e gidemeyenler için güzel bir uygulama. Benim haberim olmadığı için HEM'e gidip kendim yaptırdım. Ancak arkadaşlarım yaptırdı. Güzel bir uygulama, yakında yaygınlaşır.
Türkiyenin heryerinden kayıt yenileme ücretinizi bankaya yatırdıktan sonra Halk Eğitimi Merkezlerine gitmenize gerek kalmadı.
Kayıt yenileme dönemlerinde, kayıt yenileme ücretinizi bankaya yatırdıktan sonra,
Lise öğrencilerimiz :LİSE yaz boşluk bırak T.C. kimlik numarasını yazarak,
Ortaokul öğrencilerimiz :ORTAOKUL yaz boşluk bırak T.C. kimlik numarasını yazarak
7979´a mesaj attığınız taktirde kayıt yenileme işleminiz yapılacaktır.
(sms bedeli 5.00 tl dir)
ÖNEMLİ NOTLAR:
-Sadece kayıt yenileme ve kaydı SİLİK öğrenciler için geçerlidir
-Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri kayıt yenilemek için yüzyüze eğitim aldıkları okullara başvurmaları gerekmektedir.
Detaylı bilgi için Cihangir Halk Eğitim Mekezini arayabilirsiniz. Tel: (0212) 245 63 38
Türkiyenin heryerinden kayıt yenileme ücretinizi bankaya yatırdıktan sonra Halk Eğitimi Merkezlerine gitmenize gerek kalmadı.
Kayıt yenileme dönemlerinde, kayıt yenileme ücretinizi bankaya yatırdıktan sonra,
Lise öğrencilerimiz :LİSE yaz boşluk bırak T.C. kimlik numarasını yazarak,
Ortaokul öğrencilerimiz :ORTAOKUL yaz boşluk bırak T.C. kimlik numarasını yazarak
7979´a mesaj attığınız taktirde kayıt yenileme işleminiz yapılacaktır.
(sms bedeli 5.00 tl dir)
ÖNEMLİ NOTLAR:
-Sadece kayıt yenileme ve kaydı SİLİK öğrenciler için geçerlidir
-Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri kayıt yenilemek için yüzyüze eğitim aldıkları okullara başvurmaları gerekmektedir.
Detaylı bilgi için Cihangir Halk Eğitim Mekezini arayabilirsiniz. Tel: (0212) 245 63 38
bursadan kayıtlı olanlar içinde geçerli değil mi sadece istanbula özel birsey değil bir sorun çıkmaz herhalde
Neyi çok istersen!'imtihanin olur'
bende böyle yaptım, ama hayla ders seçme işlemi yapamadım, ne zaman açılır bilmiyorum,
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.