Mezuniyet işleri artık baya canımı sıkmaya başladı mezun olarak 147 AOL hattını aradım derdimi anlattım bütün gereksinimleri fazlasıyla karşılıyorum filan kredim yetıyor dedim . Sonra bana Talep numarası verdiler incelemeye aldılar . Şuan Kredi bilgilerimde " MAÖL Mezuniyet incelemesinde olan öğrenci yazıyor " biraz araştırdım aslında konuyu açıyorum fakat az çok birşeyler buldum Okulumun bana ait olan evraklarımı yollaması gerekıyormuş . Şimdi şuna takıldım Okul zaten yüz yüze eğitimi tamamladığıma dair bir evrak yolladı ki sistemde tamamladı kısmında EVET yazıyor başka ne yollayacaklar bilgisi dairinde olan birileri varsa yardımcı olursa çok memnun olurum veya Okulamı gitmeyelım halk eğitim merkezinemi ? Bu süreç nasıl hızlandırılabılır birde şundan endişe duyuyorum mezunıyetımın askıya alınması gibi bir risk var mı ? yani benım en fazla 10 gün ıcınde bunu halletmem lazım .. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum tekrardan yardımcı olursanız cok memnun olurum
Not : Resimde gelen yazı ve bilgilerim yazıyor
LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ ÇOK ÖNEMLİİ ADMİNLER
LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ ÇOK ÖNEMLİİ ADMİNLER
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Re: LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ ÇOK ÖNEMLİİ ADMİNLER
Yukarıı
Admin : Emrahk nerdesin hocam sen cevap yazardın hemen :/
Admin : Emrahk nerdesin hocam sen cevap yazardın hemen :/
Yetiştim hemen... 
Mezuniyet incelemesinde olma sebebin; yüz yüze eğitim aldığın okulun senin ilköğretim diplomanı veya tasdikname gibi diğer evrakları Ankara'ya göndermediğindendir. Bu evrakları sen eksiksiz vermemiş olabilirsin veya yüz yüze eğitim aldığın okulun bunu göndermekte sorumlu davranmamış olabilir. Bir iki hafta kadar sürebileceği için bekle, eğer hala "mezun" yazmazsa okulla da, Alo 147 ile Ankara ile de görüşürsün...

Mezuniyet incelemesinde olma sebebin; yüz yüze eğitim aldığın okulun senin ilköğretim diplomanı veya tasdikname gibi diğer evrakları Ankara'ya göndermediğindendir. Bu evrakları sen eksiksiz vermemiş olabilirsin veya yüz yüze eğitim aldığın okulun bunu göndermekte sorumlu davranmamış olabilir. Bir iki hafta kadar sürebileceği için bekle, eğer hala "mezun" yazmazsa okulla da, Alo 147 ile Ankara ile de görüşürsün...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hocam teşekkür ederim senin cevap yazman psikolojik olarak rahatlatıyor nedense
Bıktım artık açıköğretimden sınavlardan kurtulduk şimdide mezuniyet işlemleri var (: 2 dk halletseler bir işi biz olmadan yapsalar ne olcak sanki neyse artık biraz daha beklerim sonrasında okul ile görüşürüm tekrar , Okuldan en son çıktığımda bu okula bir daha gelmicem dıyordum büyük konuşmamak lazım bu hatayı çok yaptım hayatımda bu sefer birşey demiyorum
Ama inş son kez giderim 

Merak etme, insanı sinir eden bir durum ama sonuçta mezunsun, geriye bazı prosedürlerin tamamlanması kalmış sadece. Geç olsun, güç olmasın yeter...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk