Merhabalar arkadaslar . Benim Suan 102 kredim var onumuzdeki yilin YGS sine girmek istiyorum yalniz aklimda birsey var .
Acaba Mesleki acik ogretime gecip Bilgisayar mi okusam diyorum ama bunun sartlari nelerdir birde okul uzar mi staj var diyorlar yuzyuze egitim var diyorlar .
Bunlarla beraber okulum uzarmi acikcasi uzatmak istemiyorum ama meslek bakimindan elimde bir meslek oluyor diye dusunuyorum . Yardimci olucak arkadaslara simdiden tesekkur ederim ...
Acik LIseye Gec Yapabilir miyim
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Re: Acik LIseye Gec Yapabilir miyim
meslek okursan tabi uzar yüzyüze eğitim var ama dediğin gibi mesleğinde olmuş olur acelen yok nasılsa uzasın 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
-
- Doktor
Re: Acik LIseye Gec Yapabilir miyim
Mesleki liseden gecişte üniye girmede bildiğim kadarıyla bir kolatlık oluyor... düşük bir puğanla bile yerleşebiliniyor diye hatılıyorum ama tabi tekrar bu bilgiiyi teyit ettmen gerekir, şöyle ki bende ilk aöl kayıt olduğumda liseden gectım 102 kredım vardı tam bır sende 207 kredıyle mezun oldum.. sandığından daha çabul toplana biliyor o krediler.. okul müdürüne sormuştum ben nasıl yapabilirim diye ? adam bır sen de zor demıstı olmaz demıstı 90 kredı alamasın dedı ben onu bile geçtim...
kimseye aldırma kendıne ınan yapabilecekğinden eminim
kimseye aldırma kendıne ınan yapabilecekğinden eminim
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN