buarada bende gazeteci olmak istiyorum

yok be abicim nerdeesuskun62 yazdı:Yasemin yazdı:bende senin gibi çalişiyorum testler - konu sonundaki özetler - konunun içeriği neyse ona ağirlik veriyorum ama olmadi işte beklediğim sorular gelmedi 1. dönem çok daha iyi geçmişti...ztn kimin beklediği sorular cikarsa ona kolay geliyo sinav.
buarada bende gazeteci olmak istiyorumsana öss de başarılar
bişey sorcam senin bittimi?
ben istanbul üniwersitesine gitcem
neyse sanada öss de başarılar
ya suskun hangi sitelerden ders çalışıyorsun? ben konu anlatımlı bi site istiyorum. tavsiye edebileceğin biyerler varmı?suskun62 yazdı:saolun arkadaşlar sizde bitirirsiniz merak etmeyin bende geçen sene bu krediri 10 yıl geçse bitiremem demiştim ama bitirdim
ben öss ye geleceksene katılacağımı düşünüyodum bu yılın eylül ayından itibaren hırs yapmıştım
hem aöl hem öss iyi çalışıyodum mart ayında aöl sitesine girince bide ne görüm 206 ile başlayanlar 4 yıllıktan 3 yıllığa inmiş sewinçten öldüm we aöl dende hiç kredi kaçırmadığım için bu sınaw benim için çok rahat geçti we öss ye gözlerimi diktim
öss ye çalışırken benim ders cdlerim war günde en az 3 cd 200 soru çözüyom en fazlada 8 cd yaklaşık 400 soru çözüyom bazen sorulara kaptırıyom kendimi 1000 ni bile tamamlıyom
öss ye çalışanlar bende sanaldershanedeki çözümlü we videolu derslere bakmalılar
bu arada ben bu sitedekileri unutmam sık sık girip bakar sorularınızı cwplarım
aöl DİPLOMA NOTUN EN AZ 70 GELDİĞİNİ DUYDUM