LYS 1 SINAVI
Re: LYS 1 SINAVI
sen girdin minemesis yazdı:lys 1 sınavına giren arkadaşlar sınavınız nasıl geçti

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
sadece eşit ağırlık puanım hesaplansın diye girdim, çalışmadım yani. ama genel olarak orta düzeyde bir sınavdı.
Blueberry yazdı:sen girdin minemesis yazdı:lys 1 sınavına giren arkadaşlar sınavınız nasıl geçti
o bana girdi

Yiğenimden duyduğuma göre zormuş sorular
Allah yardımcısı olsun haftaya girceklere de 2 yıllık tercih etmeseydim bende gircektim

Matematik'ten altı soru Geometri'den de altı soru işaretledim. Sözel öğrencisiyim işlem hatası illa ki yapıyorum, hepsi yanlış çıksa şaşırmayacağım. Eşit ağırlık puanı hesaplansın diye girenlerdenim.
KGamze yazdı:Matematik'ten altı soru Geometri'den de altı soru işaretledim. Sözel öğrencisiyim işlem hatası illa ki yapıyorum, hepsi yanlış çıksa şaşırmayacağım. Eşit ağırlık puanı hesaplansın diye girenlerdenim.
eşit ağırlık puanın matematiğe girmesende hesaplanıyor
hayır hesaplanmıyor.nemesis yazdı:KGamze yazdı:Matematik'ten altı soru Geometri'den de altı soru işaretledim. Sözel öğrencisiyim işlem hatası illa ki yapıyorum, hepsi yanlış çıksa şaşırmayacağım. Eşit ağırlık puanı hesaplansın diye girenlerdenim.
eşit ağırlık puanın matematiğe girmesende hesaplanıyor

-
MERHABA BEN 11. SINIFTA KALDIM OKULDA 1 SENE DAHA TEKRAR ETME HAKKIM VAR AMA BEN 1 SENEMİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM O YÜZDEN AÇIK ÖĞRETİMİ SEÇMEK İSTİYORUM SİZCE NASIL YAPMAM GEREK ???
VE ŞU KREDİ SİSTEMİNİ NASIL OLUŞUYOR AÇIKLARMISINIZ ...
VE ŞU KREDİ SİSTEMİNİ NASIL OLUŞUYOR AÇIKLARMISINIZ ...
he
hesaplamıyor benim geçen sene bir çok arkadaşım tek sınava girdi hepsi hesaplandı

Hayır, tek sınava girenin puanı hesaplanmaz. Mesela sözel puanın oluşması için LYS-3 ve LYS-4 sınavlarına girmek şart. Sadece LYS-3 sınavına giren bir adayın puanı hesaplanmaz...nemesis yazdı:hehesaplamıyor benim geçen sene bir çok arkadaşım tek sınava girdi hepsi hesaplandı
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
emrahk yazdı:Hayır, tek sınava girenin puanı hesaplanmaz. Mesela sözel puanın oluşması için LYS-3 ve LYS-4 sınavlarına girmek şart. Sadece LYS-3 sınavına giren bir adayın puanı hesaplanmaz...nemesis yazdı:hehesaplamıyor benim geçen sene bir çok arkadaşım tek sınava girdi hepsi hesaplandı
emrah benimle bu konuda iddialaşma millete yalan yanlış bilgide verme bu konuyu ösyme sordum adamlar hesaplanır diyor sanki adamlardan çok iyi biliyorsunuz

Sen şimdi sadece LYS-1'e girip bir yere yerleşeceğini mi sanıyorsun?
Puanın hesaplanmasından kasıt tek sınava girince "0" almak değil. Sen sayısal yani MF puanı istiyorsun ve LYS-1 ve LYS-2'ye girmen gerekiyor. "Ben sadece LYS-1'e girerim" dersen, tüm soruları doğru bile yapsan puanın hiçbir 4 yıllık üniversiteye yetmez.
Dolayısıyla LYS sisteminde adayın en az 2 sınava girmesi gerekiyor.
Dil bölümlerine yerleşmek isteyenler ise sadece LYS-5'e giriyor...

Dil bölümlerine yerleşmek isteyenler ise sadece LYS-5'e giriyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
nemesis yazdı:emrahk yazdı:Hayır, tek sınava girenin puanı hesaplanmaz. Mesela sözel puanın oluşması için LYS-3 ve LYS-4 sınavlarına girmek şart. Sadece LYS-3 sınavına giren bir adayın puanı hesaplanmaz...nemesis yazdı:hehesaplamıyor benim geçen sene bir çok arkadaşım tek sınava girdi hepsi hesaplandı
emrah benimle bu konuda iddialaşma millete yalan yanlış bilgide verme bu konuyu ösyme sordum adamlar hesaplanır diyor sanki adamlardan çok iyi biliyorsunuz
saçmalık. asıl sen millete yanlış bilgi verme! kendin giriyorsan gir tek sınava ama arkadaşları yanlışa sürükleme,147 yi arayın eğer tek sınavla puan hesaplanıyorsa bu forumu bırakırım. laf olsun torba dolsun..
benimde bildiğim tek bir LYS ile hesaplanmadığı nemesis laf dinle