Arkadaşlar herkese bir kez daha geçmiş olsun,inşallah istediğiniz sonuçları almışsınızdır.
Okul / Alan - Bölüm:AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
Öğrencilik Durumu :MEZUNİYET İNCELEMESİNDE OLAN ÖĞRENCİ
Toplam Dönemi :8 AOL'de Okuduğu Dönem:1
Toplam Kredi :245 Alan Kredi :0
Mezuniyet Tarihi:02/06/2014
Diploma Notu:93,64
Diploma Güvenlik No :**************
şimdi ben mezun oldum değil mi? yalnız artık neler yapmam gerekiyor bilmiyorum, aol sayfasında okudum fakat sizden yardım istemek için yazayım dedim. Benim neler yapmam gerek?
Mezun
Re: Mezun
Beni çok mutlu ettiniz gerçekten, teşekkür ederimÇIBIK yazdı:Diploma puanın harika Esra harbi seninle gurur duyuyorum mükemmelsin üniversite düşünüyor musun?

Açık Öğretim gerçekten methedilecek bir eğitim kurumudur. Bende 30 Temmuz 2013 de Açık Öğretimden mezun oldum. Üniversite sınavlarına girdim çıktım ama puanlar istediğim şekilde gelmedi yaşımda ilerledi ne yapacağımı bilmiyorum. Elim kolum bağlı kara kara düşünüyorum.esra6 yazdı:Beni çok mutlu ettiniz gerçekten, teşekkür ederimÇIBIK yazdı:Diploma puanın harika Esra harbi seninle gurur duyuyorum mükemmelsin üniversite düşünüyor musun?Bu dönem geçtim açık liseye, okulda çalışma fırsatım olmuyordu tabii ilk dönemden geçmediğim için pişman oldum ama yine de tek dönemde olsa çok katkısı oldu
Evet düşünüyorum
Allah yardımcınız olsun, umarım yüzünüz güler.ÇIBIK yazdı:Açık Öğretim gerçekten methedilecek bir eğitim kurumudur. Bende 30 Temmuz 2013 de Açık Öğretimden mezun oldum. Üniversite sınavlarına girdim çıktım ama puanlar istediğim şekilde gelmedi yaşımda ilerledi ne yapacağımı bilmiyorum. Elim kolum bağlı kara kara düşünüyorum.esra6 yazdı:Beni çok mutlu ettiniz gerçekten, teşekkür ederimÇIBIK yazdı:Diploma puanın harika Esra harbi seninle gurur duyuyorum mükemmelsin üniversite düşünüyor musun?Bu dönem geçtim açık liseye, okulda çalışma fırsatım olmuyordu tabii ilk dönemden geçmediğim için pişman oldum ama yine de tek dönemde olsa çok katkısı oldu
Evet düşünüyorum