üniversiteyi kazandık açık liseden korkuyorum
-
üniversiteyi kazandık açık liseden korkuyorum
Herkese merhaba, ben 12.sınıfın 2.donemınde sınava rahat hazırlanmak ıcın acık lıseye gectım. 2.donem sınavlarına gırdım ve zorunlu ders olan mat 1 den kaldım. lys de ıyı de bir puan aldım. ek sınav olursa muaf olabılıcem. size sorum ek sınav olur mu ve olursa kayıt haklarımız saklı tutulacak mı çünkü eylülün basında üni kayıtları bıtmekte. bilgisi olan lütfen yardımcı olsun açık lıse yuzunden bir sene kaybetmekten endişeliyim.
Re: üniversiteyi kazandık açık liseden korkuyorum
Günaydın 3.sınav var ağustosta onları unuttun sanırım ?
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
1 kasıma kadar mazeretli kayıtlar devam edecekdutoserebrum yazdı:Herkese merhaba, ben 12.sınıfın 2.donemınde sınava rahat hazırlanmak ıcın acık lıseye gectım. 2.donem sınavlarına gırdım ve zorunlu ders olan mat 1 den kaldım. lys de ıyı de bir puan aldım. ek sınav olursa muaf olabılıcem. size sorum ek sınav olur mu ve olursa kayıt haklarımız saklı tutulacak mı çünkü eylülün basında üni kayıtları bıtmekte. bilgisi olan lütfen yardımcı olsun açık lıse yuzunden bir sene kaybetmekten endişeliyim.

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
-
Blueberry yazdı:1 kasıma kadar mazeretli kayıtlar devam edecekdutoserebrum yazdı:Herkese merhaba, ben 12.sınıfın 2.donemınde sınava rahat hazırlanmak ıcın acık lıseye gectım. 2.donem sınavlarına gırdım ve zorunlu ders olan mat 1 den kaldım. lys de ıyı de bir puan aldım. ek sınav olursa muaf olabılıcem. size sorum ek sınav olur mu ve olursa kayıt haklarımız saklı tutulacak mı çünkü eylülün basında üni kayıtları bıtmekte. bilgisi olan lütfen yardımcı olsun açık lıse yuzunden bir sene kaybetmekten endişeliyim.MEB ve ÖSYM bu konuda görüşüp bi sıkıntı olmayacağını söylediler
valla hocam umarım dediğin gibidir