AÖL İNGİLİZCEDEN KALMIŞIM YARDIMA İHTİYACIM VAAAR..

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
krksisacan

AÖL İNGİLİZCEDEN KALMIŞIM YARDIMA İHTİYACIM VAAAR..

Mesaj gönderen krksisacan » 05 Tem 2014, 10:03

Hocam aöl ne 2.dönem geçtim ve sınavlarında ingilizceden kalmışım. Şİmdi 3.dönem sınavlarına gireceğim. Benim sorum şu üniversiteye geç kayıt olacağım için üni derslerine 1 ay gibi bir süre geç başlama durumum var mı? 2 gündür bunu araştırıyorum hiç biyerde doğru düzgün bi cevap bulamadım. Herkez mağdur olmazsın diyor ama benim bunu öğrenmeden içim rahat etmicek.Yardımcı olursanız sevinirim.Şİmdiden teşekkürler...

Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Re: AÖL İNGİLİZCEDEN KALMIŞIM YARDIMA İHTİYACIM VAAAR..

Mesaj gönderen TheRummer » 05 Tem 2014, 12:01

3.dönem sınavında zorunlu derslerinin hepsini vermen gerekir yabancı dil 5-6-7-8 zorunlu ders olarak eklendi herkese,yoksa üniversiteye kayıt yaptıramazssın.Üniversiteye öyle her zaman kayıt yaptırabilme şansın yok eğer mezun olur isen 3.dönem,mağdur olmaz kaydını yaptırırsın 3.dönem mezun olacaklar için üniversite kayıtları yapılabileceğini söylüyor herkes..
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

dutoserebrum

Mesaj gönderen dutoserebrum » 05 Tem 2014, 15:23

1 kasıma kadar mazeretli kayıtlar sürecek diyorlar ?

ceylin42
Çırak

Mesaj gönderen ceylin42 » 08 Tem 2014, 17:48

bende aynen ingilizceden kalmışım zaman geçmeden üçüncü sınavlara başvur ve geçmeye bak ayrıca şimdi 22 eylülde sınav açıklanıyorsa biz çıkma belgesini ne zaman alabiliriz tek sorun bu :isyan:

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön