kredi tamamlamak için seçebileceğim dersler

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
virgin
Acemi

kredi tamamlamak için seçebileceğim dersler

Mesaj gönderen virgin » 07 Tem 2014, 02:48

merhaba arkadaşlar

benim kredim 164 şuan zorunlu dersim de kalmadı mezuniyetim için gereken 192 krediye ulaşmam için önümüzdeki sınavdan 28 kredi almam gerek. artık kaybedecek vaktim kalmadı bu sınavda bir şekilde tamamlamam lazım 192'ye.

zorunlu dersim de kalmadığı için en kolay dersleri seçmek istiyorum. bana bu konuda önerebileceğiniz dersler var mı bu sınav da 28 kredi almam şart tek ders de önerseniz yeter. şimdiden çok teşekkürler.

İYİLER İLK GÖRÜŞTE TANINMAZ

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Re: kredi tamamlamak için seçebileceğim dersler

Mesaj gönderen Dersatatürk » 07 Tem 2014, 08:51

Merhaba arkadaşım hayırlı olsun şimdiden mezüniyetin darısı benimde başıma . Eğer sözel hafızana güvenebiliyorsan emrah42 arkadaşımızın notlarına bakarak secmeli felsefe 1 ve 2 al derim hem kolay hemde ders notlarını gercekten güzel hazırlamış emrah42 ...
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

virgin
Acemi

Mesaj gönderen virgin » 08 Tem 2014, 00:31

Dersatatürk yazdı:Merhaba arkadaşım hayırlı olsun şimdiden mezüniyetin darısı benimde başıma . Eğer sözel hafızana güvenebiliyorsan emrah42 arkadaşımızın notlarına bakarak secmeli felsefe 1 ve 2 al derim hem kolay hemde ders notlarını gercekten güzel hazırlamış emrah42 ...

çok teşekkür ederim.

Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Mesaj gönderen TheRummer » 08 Tem 2014, 16:16

Bende seninle aynı durumdayım benimde 24 kredim kaldı ve yabancı dil 5-6-7-8 zorunlu dersim var. :) Sen bu dersleri daha öncesinden vermişmiydin çünki herkese zorunlu olarak eklendi bu dersler.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

virgin
Acemi

Mesaj gönderen virgin » 08 Tem 2014, 20:20

TheRummer yazdı:Bende seninle aynı durumdayım benimde 24 kredim kaldı ve yabancı dil 5-6-7-8 zorunlu dersim var. :) Sen bu dersleri daha öncesinden vermişmiydin çünki herkese zorunlu olarak eklendi bu dersler.
tam hatırlamıyorum ama sanırım ingilizceden muaf oldum 3 kez kalınca öyle verdim :D

“Sınavlar” sayfasına dön