benim mezun olmama daha 70kredi var ben istesem girebilir miyim bu sınava kredi eksitlmek adına
ve kaç kredilik sınav oluyor bu ek sınavlar 30 mu:)
Ek Sınava Ben Girebilir miyim
- anlayamazsiniz
Re: Ek Sınava Ben Girebilir miyim
giremezsin
kredi eksiltmek sözkonusu olsaydı adı ek sınav olmazdı 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- anlayamazsiniz
bugün aöl de çalışan tanıdığa sordum. dedi kiBlueberry yazdı:giremezsinkredi eksiltmek sözkonusu olsaydı adı ek sınav olmazdı
geçen sene dönem şartı yoktu herkes girdi. bu dönem de dönem şartı olmazsa sen de girebilirsin dedi
umarım olmaz ben 6.dönemim

MEZUN/HUKUK! İNANAN YAPAR!
Geçen sınavda ek sınavdı ancak 8 döneme sahip kişiler girebiliyordu.Blueberry yazdı:giremezsinkredi eksiltmek sözkonusu olsaydı adı ek sınav olmazdı
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
En son ek sınavda dönem şartı 8 olarak aranmış bu seferde dönemin yetmiyor.anlayamazsiniz yazdı:bugün aöl de çalışan tanıdığa sordum. dedi kiBlueberry yazdı:giremezsinkredi eksiltmek sözkonusu olsaydı adı ek sınav olmazdı
geçen sene dönem şartı yoktu herkes girdi. bu dönem de dönem şartı olmazsa sen de girebilirsin dedi
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
- anlayamazsiniz
alla alla tanıdık adam geçen sene dönem şartı yoktu demiştitayfun29 yazdı:En son ek sınavda dönem şartı 8 olarak aranmış bu seferde dönemin yetmiyor.anlayamazsiniz yazdı:bugün aöl de çalışan tanıdığa sordum. dedi kiBlueberry yazdı:giremezsinkredi eksiltmek sözkonusu olsaydı adı ek sınav olmazdı

MEZUN/HUKUK! İNANAN YAPAR!