ek sınav olacak mı?
ek sınav olacak mı?
puan tamamlamak için aol ek sınav olacakmı? her sene oluyormu?
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Re: ek sınav olacak mı?
SORU 3: Üniversiteyi kazanmış ancak 3. Dönem sınavları sonucunda da mezun olamayan öğrencilere yönelik bir ek sınav yapılacak mı?
CEVAP 3: Üniversiteyi kazanmış son sınıf düzeyinde (8.dönem ve üzeri) olan öğrencilerimize yönelik ek sınav yapılması planlanmaktadır. Bununla ilgili ayrıntılı açıklamalar daha sonra web sayfamızdan yapılacaktır. (aöl resmi sayfasında yayınlanan yazı ek sınavın olacağı yönünde sizin krediniz ne bilmiyorum ama 8 dönem ve üzeri mezun olabilecek durumda iseniz sınava girebileceksiniz
ALLAH yardımcımız olsun
CEVAP 3: Üniversiteyi kazanmış son sınıf düzeyinde (8.dönem ve üzeri) olan öğrencilerimize yönelik ek sınav yapılması planlanmaktadır. Bununla ilgili ayrıntılı açıklamalar daha sonra web sayfamızdan yapılacaktır. (aöl resmi sayfasında yayınlanan yazı ek sınavın olacağı yönünde sizin krediniz ne bilmiyorum ama 8 dönem ve üzeri mezun olabilecek durumda iseniz sınava girebileceksiniz

amin ben örgün eğitimde okuduğum için okuldan 66 kredi ile başlamıştım başlarkenburcu965 yazdı:SORU 3: Üniversiteyi kazanmış ancak 3. Dönem sınavları sonucunda da mezun olamayan öğrencilere yönelik bir ek sınav yapılacak mı?
CEVAP 3: Üniversiteyi kazanmış son sınıf düzeyinde (8.dönem ve üzeri) olan öğrencilerimize yönelik ek sınav yapılması planlanmaktadır. Bununla ilgili ayrıntılı açıklamalar daha sonra web sayfamızdan yapılacaktır. (aöl resmi sayfasında yayınlanan yazı ek sınavın olacağı yönünde sizin krediniz ne bilmiyorum ama 8 dönem ve üzeri mezun olabilecek durumda iseniz sınava girebileceksinizALLAH yardımcımız olsun
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
ilk kez geçtiğimiz mayıs ayında girdim 30 puan aldım 96 oldu ağustos sınavınada hazırım şimdidenburcu965 yazdı:şu an kaç krediniz var peki ?
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Dönemim 5, kredim 140 bende ek sınava girebilir miyim?
htc-directioner yazdı:Dönemim 5, kredim 140 bende ek sınava girebilir miyim?
dönemin 8 olması gerekiyor malesef giremiyorsun

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Blueberry yazdı:htc-directioner yazdı:Dönemim 5, kredim 140 bende ek sınava girebilir miyim?
8 benim
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
kredi sınırlaması yoksa bakarsın sende ajlanajlan45 yazdı:Blueberry yazdı:htc-directioner yazdı:Dönemim 5, kredim 140 bende ek sınava girebilir miyim?
8 benim

bi yardım istedim kimse dönüp bakmadı bile bu nasıl iş yaaa
bi yardım istedim kimse dönüp bakmadı bile bu nasıl iş yaaa
Üstad ek sınav kesin değil ama artık gayri sınav gibi birşey oldu.Bu dönem ek sınav olur büyük ihtimal ama inşallah kredi şartı aranmaz.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
ne yardım istedinde dönüp bakmadıkSEDAARTC yazdı:bi yardım istedim kimse dönüp bakmadı bile bu nasıl iş yaaa

konu özetiBlueberry yazdı:ne yardım istedinde dönüp bakmadıkSEDAARTC yazdı:bi yardım istedim kimse dönüp bakmadı bile bu nasıl iş yaaa

bu dersler çok kolay özete ihtiyaç yokki okuyamıyorum derken neden okuyamıyorsun al bu linkten okuSEDAARTC yazdı:konu özetiBlueberry yazdı:ne yardım istedinde dönüp bakmadıkSEDAARTC yazdı:bi yardım istedim kimse dönüp bakmadı bile bu nasıl iş yaaatemel dini bilgiler 1-2 HZ. Muhammed'in hayatı 3-4 çalışıyorum o yuzdn kitabı alıp okuyamıyrum özet varsa iyi olur

http://hbogm.meb.gov.tr/aol/kitaplar/ao ... tı-10-.pdf
http://hbogm.meb.gov.tr/aol/kitaplar/ao ... LGILER.pdf