ilkokul diploması ve üni kayıt

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
iremz
Çırak

ilkokul diploması ve üni kayıt

Mesaj gönderen iremz » 21 Tem 2014, 21:48

arkadaşlar mezuniyet incelemesinde olan öğrenci hangi belgelerinin eksik olduğunu nerden öğrenebilir? mesela ilkokul diplomasını eksik kaydoldu demekki ama ben ilkokul diplomamın nerde olduğunu bilmiyorum liseye kaydolurken okula vermedik mi bide 3.sınavla mezun olursak inşallah hepimiz mezun olduğumuz gün içerisinde çıkma belgesi alıp üni kayıt olup okulların açıldığı güne yetişebilir miyiz lütfen bilgisi olan cevaplasın çok zor durumdayım

ceylin42
Çırak

Re: ilkokul diploması ve üni kayıt

Mesaj gönderen ceylin42 » 22 Tem 2014, 01:46

bence o diploma konusunu halk eğitimle görüş şimdiden tamamla sınavlardan geçince hemen mezun olursun inşallah :) diğer sorunu bende bilmiyorum maalesef

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 22 Tem 2014, 02:54

benim bildiğim mezun yazısı yazdığı anda halk eğitimden çıktı belgesi alabiliriz :sandalye: üni kayıt olabiliriz :12:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

iremz
Çırak

Mesaj gönderen iremz » 22 Tem 2014, 22:05

arkadaşlar mezuniyet incelemsi kaç gün sürüyr 3. sınavda mezn olsk sınav açıklandıktn ne kadar süre sonra çıkma belgsi alabiliriz yardım edin lütfen hergn bunu düşünüyrm :23:

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 22 Tem 2014, 22:17

iremz yazdı:arkadaşlar mezuniyet incelemsi kaç gün sürüyr 3. sınavda mezn olsk sınav açıklandıktn ne kadar süre sonra çıkma belgsi alabiliriz yardım edin lütfen hergn bunu düşünüyrm :23:
mezuniyet incelemesi eksik evraklı kayıt olunduğu için oluyor normal şekilde kayıt oldunsa direk mezun yazacak :44: mezun yazdığı anda hemen alınıyor çıktı belgesi rahat ol :25:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön