ilkokul diploması ve üni kayıt
ilkokul diploması ve üni kayıt
arkadaşlar mezuniyet incelemesinde olan öğrenci hangi belgelerinin eksik olduğunu nerden öğrenebilir? mesela ilkokul diplomasını eksik kaydoldu demekki ama ben ilkokul diplomamın nerde olduğunu bilmiyorum liseye kaydolurken okula vermedik mi bide 3.sınavla mezun olursak inşallah hepimiz mezun olduğumuz gün içerisinde çıkma belgesi alıp üni kayıt olup okulların açıldığı güne yetişebilir miyiz lütfen bilgisi olan cevaplasın çok zor durumdayım
Re: ilkokul diploması ve üni kayıt
bence o diploma konusunu halk eğitimle görüş şimdiden tamamla sınavlardan geçince hemen mezun olursun inşallah
diğer sorunu bende bilmiyorum maalesef

benim bildiğim mezun yazısı yazdığı anda halk eğitimden çıktı belgesi alabiliriz
üni kayıt olabiliriz 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
arkadaşlar mezuniyet incelemsi kaç gün sürüyr 3. sınavda mezn olsk sınav açıklandıktn ne kadar süre sonra çıkma belgsi alabiliriz yardım edin lütfen hergn bunu düşünüyrm 

mezuniyet incelemesi eksik evraklı kayıt olunduğu için oluyor normal şekilde kayıt oldunsa direk mezun yazacakiremz yazdı:arkadaşlar mezuniyet incelemsi kaç gün sürüyr 3. sınavda mezn olsk sınav açıklandıktn ne kadar süre sonra çıkma belgsi alabiliriz yardım edin lütfen hergn bunu düşünüyrm

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.