ingilizce 8 sınavı

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
ceylin42
Çırak

ingilizce 8 sınavı

Mesaj gönderen ceylin42 » 21 Tem 2014, 21:51

arkadaşlar ben bu sene ingilizce sekizden kaldım ve üniversiteye 3.sınavda mezun olup kaydolucam inşallah bu yüzden şimdiden ingilizceye başlıyayım diyorum. konular neler bilen var mı acaba ? bide bu 3.sınavla mezun olsak üniversiteye ne zaman kayıt olabiliriz acaba ?

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: ingilizce 8 sınavı

Mesaj gönderen Doçent » 21 Tem 2014, 23:36

bende ing 8 den kaldım tekrar alcam sana şunu söylim eve gelip soruların cevaplarını ararken hepsinin kitaptaki test sorularının aynısı olduğunu farkettim :24: o yüzden bu sınavda da geri kalan test soruları çıkacaktır en azından ben öyle düşünüyorum daha kolayları sorulabilir test sorularına yoğunlaşcam :ders: ama tabi konular aynı kitap içeriği değişmedi eğer tekrar kalırsak ki bunu düşünmek bile istemiyorum :43: ek sınavı bekliycez :26:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

ceylin42
Çırak

Mesaj gönderen ceylin42 » 22 Tem 2014, 01:43

çoook teşekkür ederim ya :) peki ben 12.sınıfın 2. dönemi geçtim bu ders kitabı bizim halk eğitimde yok bunu nerden bulabilirim internetten indir demişti oradaki müdür ya bulamazsam 3.dönemdende kalırsam üniversiteye gidemem ki :(

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 22 Tem 2014, 02:49

bak burdan indirmden de çalışabilirsin kitabın aynısı :25:

http://hbogm.meb.gov.tr/aol/kitaplar/ao ... lizce8.pdf

Kullanıcı avatarı
gül68
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen gül68 » 22 Tem 2014, 20:48

kaderdaslarim bende İngilizce 8 eden tek soruyla kaldim üniversiteye kayit yaptiramiyacagim gecemezsem
calisma hayat im olduğu içinde ders seçimini kacirmisim bu sefer sure kisa tutuldu sanirim
seçmeli derslere hic bakmaya niyetin yok acikcasi sadece İngilizceyi gecsem yetmez mi bana
hem. halk egitimdeki hoca kredinin yuksek olmasinin bana arti değil eksi getireceğini söyledi :roll:

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 22 Tem 2014, 20:58

gül68 yazdı:kaderdaslarim bende İngilizce 8 eden tek soruyla kaldim üniversiteye kayit yaptiramiyacagim gecemezsem
calisma hayat im olduğu içinde ders seçimini kacirmisim bu sefer sure kisa tutuldu sanirim
seçmeli derslere hic bakmaya niyetin yok acikcasi sadece İngilizceyi gecsem yetmez mi bana
hem. halk egitimdeki hoca kredinin yuksek olmasinin bana arti değil eksi getireceğini söyledi :roll:
kredin tamamsa tek ortak dersin ing8 ise seçmelilerden çok ing 8 çalışmalısın :sandalye: kredi fazlalığı ne eksi getirsin ki ortak dersleri kastetmiştir kredi tamam olsa bile ortaklar bitmese mezun olunmaz

ceylin42
Çırak

Mesaj gönderen ceylin42 » 22 Tem 2014, 21:58

tekrar teşekkür ederim ya Allah razı olsun :) bu arada 3.sınavdan ingilizceden kalsa bile ek sınavla muaf olmuyor mu ben öyle biliyorum ama öyle demişlerdi bide kesin olarak 3.sınavdan geçsek inşallah geçeriz hepimiz kesin olarak bi ay geç mi başlıyoruz üniversiteye?

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 22 Tem 2014, 22:13

ek sınavda muaf olunur kim demiş onu :22: geç olcağını sanmıyorum yök ile görüşmeler yapılıyormuş sınavlar erken açıklanabilir :sandalye:

“Sınavlar” sayfasına dön