aöf sosyal hizmet

emrahk yazdı:Hayırlı olsun arkadaşlar. İstediğiniz bölümler mi geldi peki?
Evet, sen yerleşmiştin hatırlıyorum ama yarıda bıraktığını bilmiyordum. Sosyoloji sana göre değil miydi, yoksa başka sebeple mi bıraktın? Neyse, sonunda istediğin bir bölüme yerleşmene sevindim...Yakzan yazdı:Sağol Emrah. 3 sene önce girip sosyoloji bölümünü kazanmıştım ama okumadım. Sonra 3 sene sonra bu sene tekrar hazırlanıp YGS-3'ten 360 puan aldım. İstediğim bölüm tıbbi sekreterlik olduğu için lys sınavına bile girmedim.
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... 29&t=10726
3 sene sonra büyük bir pişmanlıkla başladığım ygs sınavı hazırlıklarında aylarca geçirdiğim yalnızlıkta daima benimle olan ve beni her türlü karamsarlık ve ümitsizlikten koruyan Allah'a teşekkür ederim.
Uzaktan eğitimini istediğim bölümdü kaç puan ile yerleştiniz ?Hayal:) yazdı:Akdeniz üniversitesi Korkuteli meslek yüksek okulu Muhasebe ve vergi uygulamaları (İÖ)
Tebrikler...Rigel yazdı:ege üniversitesini kazandım o kadar mutluyum ki anlatamam hayalimdi.... gerçek oldu durmak yok yola devam diyorum bundan sonra bambaşka bir hayatım olacak bundan 1 sene önce tamam artık buraya kadar demiştim ama allahtan ümit kesilmez demişti hocam ah ah