Şimdi benım aklımda ki son iki üç hafta derslere yoğunlaşmaktı fakat lanet olası sistem tadilata yani güncellemeye girmiş müfredat değişikliğinden dolayı!
O kadar kötü zaman'a denk getirmişler ki bunu üni. kazandım kesınlıkle gırmem lazım 23 kredım kaldı ve bu sınavla ek sınav onemlı benım ıcın.Bana nasıl calısacagım hakkında bılgı verır mısınız?Online test tarzı başka yerler var mıdır? Cevaplarınızı beklıyorum hadi bakalım..
Online Testler Hakkında!
-
Re: Online Testler Hakkında!
http://www.aciklise.net/genel/acik-lise-soru-arsivi.htmlCihadRap yazdı:Şimdi benım aklımda ki son iki üç hafta derslere yoğunlaşmaktı fakat lanet olası sistem tadilata yani güncellemeye girmiş müfredat değişikliğinden dolayı!
O kadar kötü zaman'a denk getirmişler ki bunu üni. kazandım kesınlıkle gırmem lazım 23 kredım kaldı ve bu sınavla ek sınav onemlı benım ıcın.Bana nasıl calısacagım hakkında bılgı verır mısınız?Online test tarzı başka yerler var mıdır? Cevaplarınızı beklıyorum hadi bakalım..
Burdan geçmiş sınav sorularını çalışabilirsin.Linki düzgün atamadıysam affola..Copy paste yaparsın.