Arkadaşlar nerdeyse 2 haftadır malesef ki online testlere ulaşamıyoruz sınav'da malumunuz üzere yaklaştı bir kaç mail attım yalnız gericevap vermiyorlar aradım tam bilmiyoruz diyorlar birbirlerinden bir haberler ...
Bir bilginiz var mı eski sorulara bakın diceksinizdir zaten bakıyorum ama online testlerde'de çıkan soruların benzerlerininin çıktığını gördüm sıanvda bu yüzden arıyorum bu testleri ... Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen veyahut sizden ricam sizde arayın ve mail atın bir an önce açılsın .
Online Testler Sorunsalı
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Re: Online Testler Sorunsalı
Online testlerden fazla soru çıkmıyor yanlış biliyorsun
ayrıca bu yaz dönemi sınavlarında çok zor sorular gelmiyor geçmiş sınav soruları bizim için daha iyi
Online testlerin çoğu yeni müfradatla uyumlu değildi bunu takip eden bilir kitap başka test başkaydı

Online testlerin çoğu yeni müfradatla uyumlu değildi bunu takip eden bilir kitap başka test başkaydı

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Aynen online testler bir işe yaramıo 

- İnsanların YAPAMAZSIN Dediklerini YAPMAK En Büyük Zevktir
passion100.blogspot.com
- İnsanların YAPAMAZSIN Dediklerini YAPMAK En Büyük Zevktir
Online testler en güzel çalışma yöntemidir fakat maalesef kapalı.Ayrıca dostum ben geçmiş soru testlerını ındırdım öyle çalışmaya çalışıyorum maalesef :/
Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Umarım dediğiniz kadar kolay olur sınavlar . Çok ezber dersler ve iki ingilizce seçtim . Pişman oldum bıraz bu kadar ezber sectiğime umarım kolay olur ....