ders seçemiyorum
-
ders seçemiyorum
3. dönem için kayıt yaptırmıştım ama 1 haftadır siteye giriyorum ders seçimi butonu yok
Re: ders seçemiyorum
Ders secme ekrani kayit yenilerken aciliyor ve belli bir suresi var sonra kapaniyor ve suan senin dersler otomatik secilmis durumda sen donem derselerine gir oradan donemini sec oradan bu donem hangi dersten sinava gireceklerin yazar
-
Dediğiniz gibi dersleri kendi seçmiş ama kayıt yaptırdıgımdan beri hergün girdim ders seçimi butonu yoktu.Şuan 159 kredim var2 tane ortak ders seçmiş sistem başka ortak dersim varmıydı bilmiyorum.Bu otomatik ders seçimi neye göre oluyor?cemozler yazdı:Ders secme ekrani kayit yenilerken aciliyor ve belli bir suresi var sonra kapaniyor ve suan senin dersler otomatik secilmis durumda sen donem derselerine gir oradan donemini sec oradan bu donem hangi dersten sinava gireceklerin yazar
ortak dersinin olup olmadığını bilmiyorsun işte sistem senin için önceliği ortak derslerden seçmiş demekki sadce 2 ortak dersin vardı 
kaydını yenilettiğinde bir daha böyle sorunla karşılaşırsan halk eğitime uğra sorunu bildir...biraz ilgili ol bu konularda

kaydını yenilettiğinde bir daha böyle sorunla karşılaşırsan halk eğitime uğra sorunu bildir...biraz ilgili ol bu konularda

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.