Şimdi biz 3.dönem sınavlarıyla birlikte üniye yerleşip kayıtları kacırmış olacağız. Kasım ayına kadar kayıt olacağı söyleniyor tamam güzel.
O arada ek tercihler ve yerleşip kayıt olacaklar olacak. Sorum şu o arada biz kayıt yaptırmamış gözüküyor olacağız ve kayıt hakkımızı kullanmamış gözükücez. Peki ek tercihle yerleşen birisi bizim yerimizi alıyor olmayacak mı ?
Üni Kayıt Hakkında
Re: Üni Kayıt Hakkında
yanlışın var! 3. dnem sınavı sonuçları erken açıklanması dahilinde kayıt tarihine yetişiyor ayrıca MEB bu konuda gerekli yazışmaların yapıldığını açıkladı yani mağdur olmuycaz
halk eğitimden alacağımız çıkma belgesiyle kayıt olabilcez bunu sıkıntı yapmayalım
şu sınavı atlatalım hayırlısıyla herşey güzel olcak

halk eğitimden alacağımız çıkma belgesiyle kayıt olabilcez bunu sıkıntı yapmayalım

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
-
Blueberry yazdı:yanlışın var! 3. dnem sınavı sonuçları erken açıklanması dahilinde kayıt tarihine yetişiyor ayrıca MEB bu konuda gerekli yazışmaların yapıldığını açıkladı yani mağdur olmuycaz![]()
halk eğitimden alacağımız çıkma belgesiyle kayıt olabilcez bunu sıkıntı yapmayalım![]()
Teşekkürler. Peki ben ek salonda sınava gireceğim giriş belgemde okul adı falan yazmıyor. Sınav belgem ile "Sınav yürütme kuruluna" başvurmam gerektiği söylenmiş. Sınav yürütme kurulu Halk eğitim merkezi mi oluyor ?
bilgim yok ama halk eğitime danışmanda fayda var seni yönlendirirler_paristanbul yazdı:Blueberry yazdı:yanlışın var! 3. dnem sınavı sonuçları erken açıklanması dahilinde kayıt tarihine yetişiyor ayrıca MEB bu konuda gerekli yazışmaların yapıldığını açıkladı yani mağdur olmuycaz![]()
halk eğitimden alacağımız çıkma belgesiyle kayıt olabilcez bunu sıkıntı yapmayalım![]()
Teşekkürler. Peki ben ek salonda sınava gireceğim giriş belgemde okul adı falan yazmıyor. Sınav belgem ile "Sınav yürütme kuruluna" başvurmam gerektiği söylenmiş. Sınav yürütme kurulu Halk eğitim merkezi mi oluyor ?

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.