Nasıl iyi hazırlandınız mı? Mezun olacağını düşünenler kimler görelim

can91 yazdı:Mezun olmaya son 20 kredi heyecan var tabiki
psikoloji zorlar biraz seni ama tabi bu sıcakta biraz acıdıysalar bize zor sorular gelmez rahat geçeriz yani en azından benim temennim böylekeremseyhan yazdı:20 kredim kaldı ama çalışmadım sınavabakalım dersler sosyoloji 1 ve 2 psikoloji 1 ve 2 işletme 1 iş güvenliği 1 hz muhammed ( sav ) hayatı 1 ve 2 dersler nasıl zor mu çalışmadan geçilir mi ??
keşke girseydinAngeL yazdı:8. dönemim olacak, nasipse ben de mezun olacagim. Matematik 2 disinda hicbir dersten kalmayan ben ya kalirsam, sinavi gecemezsem, ya sonuclar belli olmazsa, kayitlara yetisemessem diye ygs ye girmedim. Bahane mi ürettim ne yaptiysam artik. (:
Blueberry yazdı:Evet arkadaşlar sınav geldi kapımıza dayandı![]()
Nasıl iyi hazırlandınız mı? Mezun olacağını düşünenler kimler görelim
Amin, cümlemizin hakkinda hayirlisi olsun insallah.Blueberry yazdı:keşke girseydinAngeL yazdı:8. dönemim olacak, nasipse ben de mezun olacagim. Matematik 2 disinda hicbir dersten kalmayan ben ya kalirsam, sinavi gecemezsem, ya sonuclar belli olmazsa, kayitlara yetisemessem diye ygs ye girmedim. Bahane mi ürettim ne yaptiysam artik. (:neyse hakkında hayırlısı olsun
doğru mezunları sevmezdimkripton yazdı:Blueberry sen bu güne kadar mezunları pek sevmezdin ama sanırım bu dönem seveceksin