Üniversite kayıt ön kaydım yokmuş

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
betl38
Çırak

Üniversite kayıt ön kaydım yokmuş

Mesaj gönderen betl38 » 23 Ağu 2014, 18:07

Arkadaşlar merhabe .Bugün e devletten kayıt olabileceğim fakat kurallar gereği kaydımı üniversitemde yapmam gerektiği mesajını aldım.Kaydım 1 Eylülde öğrenci işlerine mesaj attım yani nasıl olucak diploma yok.Ve belge teslim süresi 19 eylül ve sınav 22 eylülde acıklanıcak .Gercekten erken acıklanma ihtimali var mı ? Nasıl kayıt olucaz üniversiteye

Kullanıcı avatarı
yeşil gözlü
Uzman

Re: Üniversite kayıt ön kaydım yokmuş

Mesaj gönderen yeşil gözlü » 23 Ağu 2014, 18:15

bu dediklerinize nereden bakıyorsunuz bu sistem nedir :?: :?: :?:
Kişinin geleceğe dönük umutları şimdiki gücünün kaynağıdır.
Maxwel

CihadRap
Doktor

Mesaj gönderen CihadRap » 23 Ağu 2014, 19:31

betl38 yazdı:Arkadaşlar merhabe .Bugün e devletten kayıt olabileceğim fakat kurallar gereği kaydımı üniversitemde yapmam gerektiği mesajını aldım.Kaydım 1 Eylülde öğrenci işlerine mesaj attım yani nasıl olucak diploma yok.Ve belge teslim süresi 19 eylül ve sınav 22 eylülde acıklanıcak .Gercekten erken acıklanma ihtimali var mı ? Nasıl kayıt olucaz üniversiteye

Aslında bende aynı durumdayım üni. kazandım fakat muhtemelen diğer ek sınavlar dan sonra mezun olacağım.Geçen yıllar da kimse mağdur edilmemiş muhtemelen bunda da kimse mağdur olmayacak.
Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.

betl38
Çırak

Mesaj gönderen betl38 » 23 Ağu 2014, 20:26

Ben süleyman demirel makine mühendisliğini kazandım.Normalde internetten e devlet üzerinden kayıt olabiliyosun ama mesaj geldi bugün ünv yapmanız gerekir diye bende bugün öğrenci işlerine mesaj attım ne olacak bilmiyorum .

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön