23-24 AĞUSTOS SINAVININ CEVAP ANAHTARLARI BURADA!
23-24 AĞUSTOS SINAVININ CEVAP ANAHTARLARI BURADA!
Cevap anahtarlarını https://www.facebook.com/aol.aciklise adresinden takip edebilirsiniz.
Re: 23-24 AĞUSTOS SINAVININ CEVAP ANAHTARLARI BURADA!
Eğer burdaki cevap anahtarları kesin doğru ise mezun oldum şuan... insanda yine şüphe oluyor resmi sitede yayinlaninca tekrar kontrol edicem 

- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Çoğu eksik kardeşim yinede sağol ama devamı eklenicek mi ? Bir bilgin var mı acaba ?
Baktım 3-4 tane eksik ama yinede önemlileri kontrol ettim ya 1 soruyla bi dersten kalmışım diğerlerini geçmişim.Gitti 3 puan 

Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
tayfun29 yazdı:Baktım 3-4 tane eksik ama yinede önemlileri kontrol ettim ya 1 soruyla bi dersten kalmışım diğerlerini geçmişim.Gitti 3 puan
benimde öyle ama benim krediyle ilgili bi sorunum yok zorunlu dersi geçmem lazım ek sınavlara kaldı işim bide şu mezuniyet incelemesinde korkuyorum sorun çıkarsa diye
Ben zorunlu ingilizceleri geçmişim rahat rahat da seçmeliden 3 kredim gitmişSEDAARTC yazdı:tayfun29 yazdı:Baktım 3-4 tane eksik ama yinede önemlileri kontrol ettim ya 1 soruyla bi dersten kalmışım diğerlerini geçmişim.Gitti 3 puan
benimde öyle ama benim krediyle ilgili bi sorunum yok zorunlu dersi geçmem lazım ek sınavlara kaldı işim bide şu mezuniyet incelemesinde korkuyorum sorun çıkarsa diye

Sanırım ek sınavda kredi şartı aranacak ?
Bu konu AÖL'nin kararına bağlı. Muhtemelen bu sene de kredi şartı aranmayacaktır...tayfun29 yazdı:Sanırım ek sınavda kredi şartı aranacak ?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
aranmasın yaa kredim tam olucak benim bu sınavda sadece muaf olmam gerekiyo ing 8 denemrahk yazdı:Bu konu AÖL'nin kararına bağlı. Muhtemelen bu sene de kredi şartı aranmayacaktır...tayfun29 yazdı:Sanırım ek sınavda kredi şartı aranacak ?
Teşekkürler, bu yazı burada kaynar pek çok arkadaş göremeyebilir.