ARKADAŞLAR VARMISINIZ?
ARKADAŞLAR VARMISINIZ?
BU BİR OYUN üç alakasız kelime verecez birbirimize ve bir hikayeye sırayla kelimeleri kullanarak devam edecez. şöyleki mesela ben üç kelimeyle hikayeye başlıyorum.televizyon,şimşek,keman(bu verilenler ne kadar alakasız olursa hikaye sırası olan kişiyi okadar zorlar ve doğru orantılı olarak eğlence artar)
adam şimşek gibi yerinden kalktı televizyon seyrederken uyuya kalmıştı keman dersine geç kalıyodu hemen evden çıktı .
alttaki sende verdiğim kelimeleri kullanerak hikayeye devam et!
helikopter,bilgisayar,otel
sıra sende!
adam şimşek gibi yerinden kalktı televizyon seyrederken uyuya kalmıştı keman dersine geç kalıyodu hemen evden çıktı .
alttaki sende verdiğim kelimeleri kullanerak hikayeye devam et!
helikopter,bilgisayar,otel
sıra sende!
"İnsanın zekası, verdiği cevaplardan değil; sorduğu sorulardan belli olur."
Re: ARKADAŞLAR VARMISINIZ?
ben tatil için bir otele gidiyim dedim.bizim helikopteri hazırlattım artık evde ne var yok doldurdum helikoptere bilgisayarımı bile koymuşum o karmaşada........
terlik ,araba ,ekmek
terlik ,araba ,ekmek
o karmaşa içinde bi baktımkiii ayağımda ayakkabı yerine terlik..atladım arabaya ewden ayakkabımı giyim derken o karmaşanın telaşın içinde kapıcı ekmek lazımmıı abla demezmi tam sinir küpü oldum..... asansör anahtar bahçe
߀$İKTA$
o karmaşa içinde bi baktımkiii ayağımda ayakkabı yerine terlik..atladım arabaya ewden ayakkabımı giyim derken o karmaşanın telaşın içinde kapıcı ekmek lazımmıı abla demezmi tam sinir küpü oldum..... asansör anahtar bahçe
߀$İKTA$
߀$İKTA$
terlikleri değişip asansöre bindim bahçeye indiğimde anahtarları kapının üstünde bıraktığımı farkedip geri döndüm..
tavuk,kağıt,ışık...
tavuk,kağıt,ışık...
"İnsanın zekası, verdiği cevaplardan değil; sorduğu sorulardan belli olur."
geri döndüm bir baktım posta kutusunda bir kağıt üzerinde bir tavuk resimi dedim çattık valla kendi kendime neyse benim kafamda ışık çaktı biz eşyalara daldık helikopteri unuttuk.
küpe, motorsiklet, gökdelen
küpe, motorsiklet, gökdelen
sora aaaa bi baktımkii küpemin tekii yokk...delirdimm....o anda da teyzem aradı eniştem gökdelene çıkmış atlıcakmış...motosiklete atladığım gibi qttim teyzemn yanına eniştemi indirdim neyseki..... kağıt makas bıçak
߀$İKTA$
aniştem kağıtla ölmek istiorum yazmış ewe geldimizde cebinden makası çıkarıp kağıdı kesiyoken gördüm napıosun enişte dediğimde kağıdı kesip kendimi bıçaklicam demz mi.......
çiçek,cd,kalem

çiçek,cd,kalem
Düşm@n kelimesinin anlamını dost sıfatı taşıyanlardan öğrendim!!!
eniştemin bu yaptığı saçmalığı cd ye çektim kalemle üzerine not düştüm çiçeksiz cenazeye gelmek yasaktır diyee
))
kaplunbağa - top - künye

kaplunbağa - top - künye
sora bi baktmkii yoldaa kaplumbaqaa çocuklar top oynarken hmen qeldiler yanınaa sora kaplumbaqaya bakm derken çocuqun brii künyesini dşürmesnmiii thhhh......[[[tlefon...kumanda...kapı...]]]
߀$İKTA$
sonra teyzem aklıma geldi koşa koşa apartmandan çıktım tam sokağı dönüyordum ki pisilk çocuğun attığı top bna denk geldi bir an sendeledim
kafam allak bullak olmuştu tabii kaplumbağa moduna geçtimm yavaş yavaş yürüdüm kendimi toplıyım die o an aklıma kolumdaki künye geldii top çarptığında düşürmüş olmalıyım hay aksii...
düdük,ayı,şelale
kafam allak bullak olmuştu tabii kaplumbağa moduna geçtimm yavaş yavaş yürüdüm kendimi toplıyım die o an aklıma kolumdaki künye geldii top çarptığında düşürmüş olmalıyım hay aksii...
düdük,ayı,şelale

qtt kzzzz qeçerszz yazıı öncee bn yzmşmmmmmazra yazdı:sonra teyzem aklıma geldi koşa koşa apartmandan çıktım tam sokağı dönüyordum ki pisilk çocuğun attığı top bna denk geldi bir an sendeledim
düdük,ayı,şelale

߀$İKTA$
hayır tm bn gönderiodum snnki önce gitmiş bn yazarken yollamışın ne biliyim bn
hem bn daha gzl yazmışım
gelen arkadaş bnm yazdıımdan dewam etsinn
hem bn daha gzl yazmışım

ii bee oynamıommmmazra yazdı:hayır tm bn gönderiodum snnki önce gitmiş bn yazarken yollamışın ne biliyim bn
hem bn daha gzl yazmışım

߀$İKTA$