kayıt yapmak için gerkeli çıktıyla ilgili

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
sozerbusra

kayıt yapmak için gerkeli çıktıyla ilgili

Mesaj gönderen sozerbusra » 30 Ağu 2014, 21:24

ben ek sınavla mezun oluyorum sadece ing8 zorunlu dersim var halk eğitime kayıt için belge almaya gitmiştm kağıtta 3.sınav sonucu mezun olacaktır yazıyor ama ben ek sınavla mezun olcam sizce bir sorun çıkar mı :( ?? üçüncü sınava yaşım tutmadığı için girememiştim.kağıtta ek sınavla mezun olacaktır demesi gerekmiyor mu ??

sozerbusra

Re: kayıt yapmak için gerkeli çıktıyla ilgili

Mesaj gönderen sozerbusra » 30 Ağu 2014, 23:15

lütfen gören birileri cevap versin :(

qwer50
Çırak

Mesaj gönderen qwer50 » 31 Ağu 2014, 00:04

Kardeşim o halk eğitimden aldığın kağıt parçası muhtemelen bir işine yaramayacak.
3.dönem sonuçları eylülde açıklanacağına göre kayıt süresini kasım ayına kadar uzatmalarının sebebi ek sınav sonuçlarıdır. Sen orada ki 3. sınav ya da ek sınav ibaresini takma kafana.
Öğrenci işlerini ara bi konuş bakalım ne diyecekler kaydını yapacaklar mı? mezun ol gel mi diyecekler? ona göre hareket edersin. dersleri vermeye odaklan kendine stres yapma. ama öğrenci işleriyle bi konuş bakalım hatta alo 147 yi de ara. gerci 147 nin dediğini üniversiteler sallamıyo ama olsun ara.

sozerbusra

Mesaj gönderen sozerbusra » 01 Eyl 2014, 23:15

peki ben kayıt yaptırdım ön kayıt gibi bşy diyelim sonra ne olacak ben okula herkesin başladığı gün başlayamycak mıyım ek sınavın sonucu belli oluncaya kadar bekleyeck miyim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön