Kayıt yenileme hakkında!
Kayıt yenileme hakkında!
Şuan bildiğiniz üzere kayıtlar başladı fakat ben 3.dönem sınavları sonucunda mezun olacagım kesin oluyorum orada sıkıntı yok fakat nasıl bir yol izliyeceğim ? Neler yapıcam 2. öğretim kazandım onun harcını yatırayım mı ? yada kayıda gidicek miyim nasıl yapıcam hiçbir bilgim yok lütfen geniiiiiş bi bilgi sunar mısınız nasıl bir yol izlicem gerçekten bilmiyorum. Şimden cok teşekkürler.
Re: Kayıt yenileme hakkında!
İkinci öğretim harcını yatırmadan önce kazandığın bölümün öğrenci işlerini ara ve AÖL'den mezun olacağını ve YÖK'ün verdiği mazeretli kayıt hakkını vs. söyle. Onlar zaten bunu biliyorlar ve sorun çıkarmıyorlarsa git harcınız yatır ve kaydını yaptırmak için gerekli belgelerle bölüme başvur.
Sorun çıkarma ihtimalleri varmış, bazı arkadaşlar sormuş ama böyle bir hakları yok...
Sorun çıkarma ihtimalleri varmış, bazı arkadaşlar sormuş ama böyle bir hakları yok...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk