HALK EĞİTİMDEN ALINAN YAZI İLE ÜNİV KAYIT OLACAK MI ?
HALK EĞİTİMDEN ALINAN YAZI İLE ÜNİV KAYIT OLACAK MI ?
Arkadaşlar merhaba;
1-)Halk eğitimden aldım yazıyı ama bir kaç sorum olacaktı ben bu yazı ile üniv gidip kayıt yaptırdıktan sonra üniv açıldıgı zaman derslere girebilcekmiyim ?
2-)Üniv kaydım yapılıp geçici kayıt mı yapılacak ?
3-)Benim şimdi 2 tane zorunlu dersim var ben bu zorunlu dersi ek sınavda vericem ek sınav ne zaman olacak tahmince ?
Ve kafamda bir kaç soru var onları sormam için yök ve üniv ile baglantı kurmam gerek soruların cevapları için teşekkür ederim.
1-)Halk eğitimden aldım yazıyı ama bir kaç sorum olacaktı ben bu yazı ile üniv gidip kayıt yaptırdıktan sonra üniv açıldıgı zaman derslere girebilcekmiyim ?
2-)Üniv kaydım yapılıp geçici kayıt mı yapılacak ?
3-)Benim şimdi 2 tane zorunlu dersim var ben bu zorunlu dersi ek sınavda vericem ek sınav ne zaman olacak tahmince ?
Ve kafamda bir kaç soru var onları sormam için yök ve üniv ile baglantı kurmam gerek soruların cevapları için teşekkür ederim.
Re: HALK EĞİTİMDEN ALINAN YAZI İLE ÜNİV KAYIT OLACAK MI ?
Kardeşim okuldan okula değişir ben o kagitla kayıt olamadım derslerede giremicem okulun öğrenci isleri bölümüyle gorusmelisin
Ek sınavda 3. Dönem sınavları aciklaninca tarihi belli olucak zorunlu derslerini verirsin inş.
Ek sınavda 3. Dönem sınavları aciklaninca tarihi belli olucak zorunlu derslerini verirsin inş.
ek sınav bu ay sonuna doğru olur tahminimce
belgeni almışsın üniye kayıt için başvurup sorularına cevap bulabilirsin
yök için 444 8 965 arayabilirsin...kolay gelsin

belgeni almışsın üniye kayıt için başvurup sorularına cevap bulabilirsin

yök için 444 8 965 arayabilirsin...kolay gelsin
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- yeşil gözlü
- Uzman
hiç bir işe yaramıyor boş bir kağıt onların verdikleri insanları kandırıyorlar bnmde kayıtımı yapmadılar ve derslerede giremicekmişim 7 kasıma kadar süre uzattık diyorlar bakalım o zaman ne gibi bir kazık atacaklar
Kişinin geleceğe dönük umutları şimdiki gücünün kaynağıdır.
Maxwel
Maxwel
Hangi üniversiteler yaptı peki benim kazandığım Dokuz Eylül Üniversitesi sizdekiler nelerdir ?
Okuldan okula degisiyormus ama genelde sorunsuz kayıt yapan duymadım ben okulum Adnan Menderes Üniversitesicemozler yazdı:Hangi üniversiteler yaptı peki benim kazandığım Dokuz Eylül Üniversitesi sizdekiler nelerdir ?
Benimde Dokuz Eylül yarın gidicem bakalım nolacakcemozler yazdı:Hangi üniversiteler yaptı peki benim kazandığım Dokuz Eylül Üniversitesi sizdekiler nelerdir ?
Benimde yarın kayıt 

-
ben karatay üni kazandım sizce soru n çıkar mı ek sınavla mezun olabilyorum
sozerbusra yazdı:ben karatay üni kazandım sizce soru n çıkar mı ek sınavla mezun olabilyorum
ara üniversiteni sor halk eğitimden mezun olcağıma dair belge getirsem kaydım gerçekleşir mi? diye

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- yeşil gözlü
- Uzman
kayıtını yapmayacaklar diploma yada geçici belge isteyeceklersozerbusra yazdı:ben karatay üni kazandım sizce soru n çıkar mı ek sınavla mezun olabilyorum
Kişinin geleceğe dönük umutları şimdiki gücünün kaynağıdır.
Maxwel
Maxwel
beykent üniversitesine sartlı kayıt olanlar varmıs
29.09.2014
MEZUN
MEZUN
Ya bilmeyenler.yorum yapmasin da milletin moralini bozmasin ya adamin universiteyle alakasi yoktur Allah bilir gelmis burda kayit yapmicaklar diyo hangi uni almiyo sornasi ayip ?
-
çoğu arkadaşım sadece ön kayıt yaptırabilmiş sınav sonucu belli olana kadar okula başlama hakkı yokmuş
ama her üni de var mı bilmiyorum

Bilecik te aynı sorun varsozerbusra yazdı:çoğu arkadaşım sadece ön kayıt yaptırabilmiş sınav sonucu belli olana kadar okula başlama hakkı yokmuşama her üni de var mı bilmiyorum