EK SINAV YAPILACAĞI KESİNLEŞTİ

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
ajlan45
Doktor

EK SINAV YAPILACAĞI KESİNLEŞTİ

Mesaj gönderen ajlan45 » 04 Eyl 2014, 22:42

Bimere yaptığım başvuruda her sınav dönemi aldığımız kredinin 30 fazla olmasını rakamın yükseltilmesini istemiştim

gelen cevapta ise,ek sınav yapılacağı bundan faydalanabieceğimi yazmışlar tabiki benim isteğimin cevabı bu değildi
neyse sonuç olarak sınav varmış öğrenmiş oldum !!!!!

Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!

kredi 170 dönem 10

tayfun29
Uzman Doktor

Re: EK SINAV YAPILACAĞI KESİNLEŞTİ

Mesaj gönderen tayfun29 » 04 Eyl 2014, 23:20

Ek sınav büyük ihtimal oluyor ancak dönem şartı mı kredi şartı mı aranacak önemli olan bu yinede teşekkür ederim.Öğrenme şansınız varsa yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et

Kullanıcı avatarı
ajlan45
Doktor

Mesaj gönderen ajlan45 » 04 Eyl 2014, 23:24

tayfun29 yazdı:Ek sınav büyük ihtimal oluyor ancak dönem şartı mı kredi şartı mı aranacak önemli olan bu yinede teşekkür ederim.Öğrenme şansınız varsa yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum.
Ogrenirim tabi de sizlerde 30 kredi nin yükseltilmesi için bimere yazin. Ne kadar Sesimiz cikarsa o kadar dikkate alin

kredi 170 dönem 10

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 05 Eyl 2014, 00:27

ajlan45 yazdı:
tayfun29 yazdı:Ek sınav büyük ihtimal oluyor ancak dönem şartı mı kredi şartı mı aranacak önemli olan bu yinede teşekkür ederim.Öğrenme şansınız varsa yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum.
Ogrenirim tabi de sizlerde 30 kredi nin yükseltilmesi için bimere yazin. Ne kadar Sesimiz cikarsa o kadar dikkate alin
O konuda imkansız gibi birşey çünkü Ösym tarafından belirleniyor.Ayrıca geçenlerde bir yazısında yazmıştı şuan için kredilerde değişiklik yapmamız imkansız diye.
Ancak ek sınavda kredi şartı aranmaması için bir yazı yazıp mail yoluyla bile yollayabilirsek faydamız olacağına inanıyorum.

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 05 Eyl 2014, 08:49

Hagni mail adresine yolluyacaz yazar mısınız hemen çalışmalara başlayım ... :D
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
ajlan45
Doktor

Mesaj gönderen ajlan45 » 05 Eyl 2014, 09:02

Dersatatürk yazdı:Hagni mail adresine yolluyacaz yazar mısınız hemen çalışmalara başlayım ... :D
www.bimer.gov.tr

kredi 170 dönem 10

Stifler
Acemi

Mesaj gönderen Stifler » 05 Eyl 2014, 09:04

Gönderdim

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 05 Eyl 2014, 10:11

Buraya hotmail adresinden mi yolluyoruz başa bir yollamı tam anlayamadım açıklarmısınız ?

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Muhammedkaya

Mesaj gönderen Muhammedkaya » 05 Eyl 2014, 10:33

BİMER denilen yer Başbakanlık İletişim Merkezidir. Bu kurum kendilerine yöneltilen sorulara ilgili kurumlardan bilgi alarak size vermektedir.

Yani kendileri müneccim değiller. Bu yüzden dolaylı yoldan bilgi edinmek yerine ALO 147'ye dilekçe yazdırabilirsiniz. Bunun sonucunda size bir sms gelecek ve başvurunuzun alındığı söylenecektir. Yapılan dilekçeye gelen cevap sms ile bildirilir ve 147 hattından gelen cevabı öğrenebilirsiniz.

Bimer falan filan yazarak milletin aklını bulandırmayın konunun bimer ile falan ilgisi alakası yok.

İşiniz sadece ve sadece MEB.

Kullanıcı avatarı
ajlan45
Doktor

Mesaj gönderen ajlan45 » 05 Eyl 2014, 12:39

Dersatatürk yazdı:Buraya hotmail adresinden mi yolluyoruz başa bir yollamı tam anlayamadım açıklarmısınız ?

herhangibir gmail,yada hotmailden olabilr aktif olmalı hesap çünkü onay maili geliyor

kredi 170 dönem 10

cemozler
Çırak

Mesaj gönderen cemozler » 05 Eyl 2014, 14:59

Muhammedkaya yazdı:BİMER denilen yer Başbakanlık İletişim Merkezidir. Bu kurum kendilerine yöneltilen sorulara ilgili kurumlardan bilgi alarak size vermektedir.

Yani kendileri müneccim değiller. Bu yüzden dolaylı yoldan bilgi edinmek yerine ALO 147'ye dilekçe yazdırabilirsiniz. Bunun sonucunda size bir sms gelecek ve başvurunuzun alındığı söylenecektir. Yapılan dilekçeye gelen cevap sms ile bildirilir ve 147 hattından gelen cevabı öğrenebilirsiniz.

Bimer falan filan yazarak milletin aklını bulandırmayın konunun bimer ile falan ilgisi alakası yok.

Kullanıcı avatarı
ajlan45
Doktor

Mesaj gönderen ajlan45 » 05 Eyl 2014, 15:09

cemozler yazdı:
Muhammedkaya yazdı:BİMER denilen yer Başbakanlık İletişim Merkezidir. Bu kurum kendilerine yöneltilen sorulara ilgili kurumlardan bilgi alarak size vermektedir.

147 ile görüştüm bir akıllı siz değilsiniz!!! bir cvp vermiyorlar ayrıca size ne niye rahatsız oldunuz ???147 yeterince donanımlı değil sınav sonuçları açılanma tarihini bile bilmiyor ayrıca bimer ile bugüne dek bir çok iş gördüm yazdıklarınız size ait fikirlerdir buradakiler aptal mı ki akılları bulansın ???herkes neyin ne olduğunu bilir sen rahat ol bimerden giden herşey daha etkili oluyor siz 147 yapmaya devam edin kendi tercihinz

kredi 170 dönem 10

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 05 Eyl 2014, 15:43

Bimer Meb'in daha üst kurumudur.
Şöyle düşünün bir suç tarafından cezalandırılmaya kalkarsanız sizi Karakola daha sonra savcıya daha sonra adliyeye vs. vs. üst makamlara çıkarırlar.
Burada konuyu açan arkadaş Meb Aöl ' nin hizmetinden verim alamamış birçok kişi gibi daha üst kuruma şikayet ediyor.
Meb'e yazamazmı yazar tabi ancak Meb'e o kadar çok kişi dilekçe,mail atıyor ki sizin mailinizi okuyana kadar günler geçiyor.Basit birşey için bile mesaj atan var örneğin ben kitapta yanlış soru var diye mesaj attım sınav olduktan sonra bana dönüş yaptı.Üniversite'ye kayıt olmak için sınav sonuçları açıklanması gerekiyor 22 eylül yazıyor üniye neden bir kaç hafta geç başlayayım geç başladıktan sonra mesaj atsa ne olur ?
Ancak Bimer'e bildiğim kadarıyla e-devlet şifresi almadan yazamıyorsun o yüzden herkes atmadığı için daha çabuk dönüş yapılıyor.

Bence hem Bimer hemde Meb'e mail atılmalı iki tarafta yoğun talep üzerine ortak karar alabilir.

Kullanıcı avatarı
ajlan45
Doktor

Mesaj gönderen ajlan45 » 05 Eyl 2014, 16:01

tayfun29 yazdı:Bimer Meb'in daha üst kurumudur.
Şöyle düşünün bir suç tarafından cezalandırılmaya kalkarsanız sizi Karakola daha sonra savcıya daha sonra adliyeye vs. vs. üst makamlara çıkarırlar.
Burada konuyu açan arkadaş Meb Aöl ' ün hizmetinden verim alamamış birçok kişi gibi daha üst kuruma şikayet ediyor.
Meb'e yazamazmı yazar tabi ancak Meb'e o kadar çok kişi dilekçe,mail atıyor ki sizin mailinizi okuyana kadar günler geçiyor.Basit birşey için bile mesaj atan var örneğin ben kitapta yanlış soru var diye mesaj attım sınav oldu ve 20 gün sonra bana dönüş yaptı.Üniversiteye adam geç yazıldıktan sonra mesaj atsa ne olur ?
Ancak Bimer'e bildiğim kadarıyla e-devlet şifresi almadan yazamıyorsun o yüzden herkes atmadığı için daha çabuk dönüş yapılıyor.

Bence hem Bimer hemde Meb'e mail atılmalı iki tarafta yoğun talep üzerine ortak karar alabilir.

14 sınav sonuçları nezaman açıklanack dedim yani cevap anahtarı diye sordum bilmiyoruz dedi ertesi gün açıklandı

herşeyi bilmiyorlar

kredi 170 dönem 10

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 05 Eyl 2014, 16:34

Muhammed Hocam bir kaç gündür forumda aktif yazar olduğunu görüyorum ama insanlara yardımcı olmak yerine insanlara daha çok ukelalık yapıyorsun . Senden ricam hitap şekline dikkat ederek insanlara daha yardımcı olucak bir şekilde yazarsın . . BİMER konusuna gelirsek Başbakan İletişim Merkezi olduğu sitesinde' de belirtilmiş buraya başvururak dikkat çekmeye çalışmamız konusunda ne gibi sakınca olabilir ben hem M.E.B' e hemde B.İ.M.E.R ' mesaj yolladım umarım ikiside yetkili kişlere ulaşır ve işlem yapılır .

Resim

Mustafa Kemal ATATÜRK

“Sınavlar” sayfasına dön