Ne zaman yazar?

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Hayali

Ne zaman yazar?

Mesaj gönderen Hayali » 12 Eyl 2014, 03:20

Selam ek sınava girdim bitti yüz yüze eğitimdeki dersler dışardaki derslerde bitti ama hala yüz yüze eğitim hayır diyor neden ?

Resim

Resim

:isyan:

mhak
Acemi

Re: Ne zaman yazar?

Mesaj gönderen mhak » 12 Eyl 2014, 03:28

Yüzyüze eğitim gördügün okulla ilgili sürekli arıyıp girmelerini söylemeniz lazım :)

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 12 Eyl 2014, 13:28

Tebrik ederim Hayali. Mezun olmak için tüm şartları taşıyorsun artık. Aslında yüz yüze eğitimi bitirenler 1-1,5 ay beklerler "evet" yazısı için ama şimdi durum farklı. Sonuçta üniversite kayıtlarına yetişmek için erkenden durumun mezun olarak değişmesi gerekiyor.

mhak'ın da dediği gibi Alo 147'yi ara, öğrenci bilgilerini ver inceleyip yardımcı olacaklardır. Acelem var, üniversiteye kaydolacağım dersen daha hızlı davranırlar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Muhammedkaya

Mesaj gönderen Muhammedkaya » 12 Eyl 2014, 13:32

Emrah o değilde şu Ek Tercih kılavuzu niye açıklanmadı hala ya :)

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 12 Eyl 2014, 13:34

Muhammedkaya yazdı:Emrah o değilde şu Ek Tercih kılavuzu niye açıklanmadı hala ya :)
Bilmem ki. :) Pazartesi sabah açıklarlar gibi...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 12 Eyl 2014, 13:37

Bu şekilde iş olur mu ya iyice çirkefleşmeye başladılar.Dün bugün telefonları kapalı ben arıyorum.Ek sınava da kredi şartı koymuşlar.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et

Hayali

Mesaj gönderen Hayali » 16 Eyl 2014, 21:15

emrahk yazdı:Tebrik ederim Hayali. Mezun olmak için tüm şartları taşıyorsun artık. Aslında yüz yüze eğitimi bitirenler 1-1,5 ay beklerler "evet" yazısı için ama şimdi durum farklı. Sonuçta üniversite kayıtlarına yetişmek için erkenden durumun mezun olarak değişmesi gerekiyor.

mhak'ın da dediği gibi Alo 147'yi ara, öğrenci bilgilerini ver inceleyip yardımcı olacaklardır. Acelem var, üniversiteye kaydolacağım dersen daha hızlı davranırlar...
Sağol başkan daha dün göndermiş dosyayı müdür. Ne zaman ulaşırda yazar evet ibaresi?

Hayali

Mesaj gönderen Hayali » 23 Eyl 2014, 00:53

Şimdi son durum bu hala mezun incelemesi, mezun yazmıyor ne zaman o duruma geçer. ?

Resim

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön