Selam arkadaşlar,
geçen gün maol yüzyüze eğitim için ek sınava girdim tek dersten, normalde mezun olmam gerekiyordu ama tam anlamadım durumu. Yüzyüze derslerin tamamını verdim ama sitede yüzyüze eğitimi tamamladı mı kısmında hayır yazıyor. üniversiteye kayıt yaptıracağım yardımcı olur musunuz.
girdiğim ek sınav;
http://i.imgur.com/XWieu1x.png
kredi durumu kısmında yazan kredi bilgileri;
http://i.imgur.com/b4JZe6V.png
arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
Ek Sınava Girdim Mezun Olabiliyor muyum?
Re: Ek Sınava Girdim Mezun Olabiliyor muyum?
Hayırlı olsun. Staj yani İşletmelerde Beceri Eğitimi dersinden de ek sınava girildiği kesinleşmiş oldu sayende. Peki stajını yaptın mı, devamsızlıktan mı yoksa dönem sonu beceri sınavından mı kalmıştın?
Soruna gelecek olursak, yüz yüze eğitimin tamam, kredin de tamam. Zorunlu dersin de yoksa mezun olman için önünde engel yok. Aynı durumda olan bir arkadaşa da dediğim gibi Alo 147'yi arayıp durumunu belirt ve üniversite kayıtlarına yetişeceğim dersen kısa zamanda durumun mezun hale gelecektir...
Soruna gelecek olursak, yüz yüze eğitimin tamam, kredin de tamam. Zorunlu dersin de yoksa mezun olman için önünde engel yok. Aynı durumda olan bir arkadaşa da dediğim gibi Alo 147'yi arayıp durumunu belirt ve üniversite kayıtlarına yetişeceğim dersen kısa zamanda durumun mezun hale gelecektir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Devamsızlıktan kaldım, dolayısıyla dönem sonu sınavına da girmedim. Bu dersten ilk sınava girende ben oldum sanırım
çünkü hocalar falanda bilmiyoru girilip girilmeyeceğini
biz sınavı yapalım sistem notu değiştirmeye uygunsa sıkıntı olmaz dediler.(çünkü staj yaparken işletme de not veriyor, toplam puan ortalaması alınıyor, kafa karıştıran kısım bu) hatta sınav esnasını anlatayım
)
Sınava girerken hoca ben seni geçirmem boşa uğraşma, sen 3 ay staja gitme sonra da gel bi sınavla geç, yok öyle 3 ay daha git aklın başına gelsin dedi
ben başladım yalvarmaya hocam üniye kayıt olacam falan, hiç geçebileceğin sorular sormadım dedi kağıdı verdi, baktım diyot nedir, direnç nedir diye sorular sormuş.
)) şaka yaptım kerata dedi 80le geçirdi.
) buda böyle bi anımdır
)
147 yi aradım ama yardımcı olmadılar, oradakilerin çoğu birşey bilmiyor, henüz 147den çözüme ulaştırabildiğim hiç bir şey olmadı
(

Sınava girerken hoca ben seni geçirmem boşa uğraşma, sen 3 ay staja gitme sonra da gel bi sınavla geç, yok öyle 3 ay daha git aklın başına gelsin dedi

147 yi aradım ama yardımcı olmadılar, oradakilerin çoğu birşey bilmiyor, henüz 147den çözüme ulaştırabildiğim hiç bir şey olmadı

Hahha, güzel bir macera olmuş senin için ama sonunda geçmişsin. Bir arkadaş daha vardı forumda, konusunu bulamadım inşallah o da girmiştir ek sınava. Yüzmüş kuyruğuna gelmiş ama senin gibi staj dersi sorunu yüzünden bitirememiş. Şimdi başka bir ile taşınınca da aynı bölümde yüz yüze eğitim veren lise yokmuş. Ek sınavla o da mezun olabilirmiş demek ki.
Bu Alo 147'den kimi çok memnun kimi de hiç bir işe yaramıyor diyor. Eskiden AÖL ve MAÖL'ün kendi numaraları ve mail adresleriyle daha faydalı oluyorlardı. MAÖL sitesinde şu linkte yazan numarayı bir ara bakalım çıkacaklar mı? Birinci ağızdan öğrenmiş olursun;
http://maol.meb.gov.tr/html_files/iletisim.html
Bu Alo 147'den kimi çok memnun kimi de hiç bir işe yaramıyor diyor. Eskiden AÖL ve MAÖL'ün kendi numaraları ve mail adresleriyle daha faydalı oluyorlardı. MAÖL sitesinde şu linkte yazan numarayı bir ara bakalım çıkacaklar mı? Birinci ağızdan öğrenmiş olursun;
http://maol.meb.gov.tr/html_files/iletisim.html
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Şimdi tekrar baktım durum mezuniyet incelemesi olarak değişmiş aramaya gerek kalmadı, çook mutluyum.

Birkaç gün sonra yine ara. Mezuniyet incelemesindeki öğrencilerin bazı evrakları eksik olduğu için durumları mezuna çevrilmeyebiliyor kısa zamanda...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk