EK SINAV !!

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
y4nkieee

EK SINAV !!

Mesaj gönderen y4nkieee » 13 Eyl 2014, 04:19

Arkadaşlar bildiğiniz gibi ek sınav 27 eylül'de yapılacak sizce 2.ek sınav olma ihtimali varmı ?

epidoras
Uzman Doktor

Re: EK SINAV !!

Mesaj gönderen epidoras » 13 Eyl 2014, 11:50

y4nkieee yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz gibi ek sınav 27 eylül'de yapılacak sizce 2.ek sınav olma ihtimali varmı ?
Sadece ihtimal olarak evet 2. Ek sınav olma ihtimali var ama ihtimal sadece zaman aralıgı çok sıkışık.
Çünkü 27 eylül sınavı ardından 6 gün sonra kurban bayramı var sonuçlarda bu tarihten sonra açıklanacaktır yani 10 Ekim sonrası, büyuk ihtimalle de 13 ekim haftası.

Eğer 2. Ek sınav olursa da 18 ekim cumartesi ya da 19 ekim pazar günü Ankara'da yapılır.
Bu sınavı yapıp yapmayacaklarını peşin söyleseler çok iyi olur bizde ona göre kendimizi sıkıştırmadan ayarlardık.
Bu konuda mail attım, dilerseniz siz ve diğer arkadaşlarda açık öğretim lisesinin mail adresine bu konuda mail atabilirsiniz.
Bıktırırsak mutlaka duyurular kısmında bildiri yayınlarlar :D
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 13 Eyl 2014, 14:58

bence olma ihtimali var mantıklı olarak bakarsak eylül 27 de sınav eğer düşünmeseydiler bu sınavı ekime kaydırmış olurdular...27 de kpss sınavı var çakışsın istemezdiler :43:

eğer 2. sınav ankarada yapılcaksa ki orda olcak sınav sonucu daha erken açıklanır bayram 5 ekimse... 19 ekim de sınav olur gayet rahat :sandalye:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
yeşil gözlü
Uzman

Mesaj gönderen yeşil gözlü » 13 Eyl 2014, 15:09

Blueberry yazdı:bence olma ihtimali var mantıklı olarak bakarsak eylül 27 de sınav eğer düşünmeseydiler bu sınavı ekime kaydırmış olurdular...27 de kpss sınavı var çakışsın istemezdiler :43:

eğer 2. sınav ankarada yapılcaksa ki orda olcak sınav sonucu daha erken açıklanır bayram 5 ekimse... 19 ekim de sınav olur gayet rahat :sandalye:
ek sınav ne kadr sürede açıklanır ???
Kişinin geleceğe dönük umutları şimdiki gücünün kaynağıdır.
Maxwel

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 13 Eyl 2014, 15:22

bakın geçen yıl 2. ek sınav sonucunun açıklanması ne kadar kısa sürede olmuş...22 eylül de olmuş ve 27 eylül de kayıt yenileme başlamış!

22 Eylül 2013 Tarihinde Ankara’da yapılan 2. Ek sınav sonuçları açıklanmıştır.
Ek sınav sonucuna göre mezun olan öğrencilerimiz. Yüz yüze eğitim aldıkları okullardan geçici mezuniyet belgelerini alabilirler.
Geçici mezuniyet belgesi almak isteyen öğrencilerimizin öncelikle 10 tl diploma harçlarını ilgili bankalara yatırmaları gerekmektedir.
Mezun olan öğrencilerimizin diplomaları en geç 2 ay içerisinde illere gönderilecektir.
2. Ek sınav sonucuna göre mezun olamayan öğrencilerin 27 Eylül 2013 tarihine kadar kayıt yenileme yaptırmaları gerekmektedir.
2. Ek sınava müracaat ettiği halde sınava girmeden önce aynı zamanda 2013/1. dönem kayıt yenileme işlemi yaptıranlar kayıt yeniledikleri okulda yeniden kayıt yenileme işlemi yaptırmaları gerekmektedir.
Kayıt yenileyen tüm öğrencilerimizin Ders seçimlerini yapmaları gerekmektedir.

epidoras
Uzman Doktor

Mesaj gönderen epidoras » 13 Eyl 2014, 19:16

Blueberry yazdı:bence olma ihtimali var mantıklı olarak bakarsak eylül 27 de sınav eğer düşünmeseydiler bu sınavı ekime kaydırmış olurdular...27 de kpss sınavı var çakışsın istemezdiler :43:

Ah birde kesin olarak yapacaklarını beyan etselerde biz kölelerini pardon öğrencilerini bu kadar sıkıştırmasalardı :07:
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 13 Eyl 2014, 19:35

epidoras yazdı:

Ah birde kesin olarak yapacaklarını beyan etselerde biz kölelerini pardon öğrencilerini bu kadar sıkıştırmasalardı :07:
öğrencilerin senin dediğin gibi meil gönderip ısrarcı olmalarıyla bu iş olur :ok:

ben ümitliyim yaparlar :26:

y4nkieee

Mesaj gönderen y4nkieee » 14 Eyl 2014, 03:41

İnşallah dediğiniz gibi olur arkadaşlar =)

“Sınavlar” sayfasına dön