Mezuniyet incelemesi!
Mezuniyet incelemesi!
İyi günler arkadaşlar. Tam mezun oldum okula gidip kayıt yaptıracağım diyorum.. Yine AÖL son kazığını attı saolsun :/
Mezuniyet incelemesinde gözüküyorum. aynı durum başına gelen arkadaşlarda 'Mezun' yazması ne kadar sürdü? Bide ben belge filan ne eksikse bir şeyler yaparak bu işlemi hızlandırabilir miyim?
Mezuniyet incelemesinde gözüküyorum. aynı durum başına gelen arkadaşlarda 'Mezun' yazması ne kadar sürdü? Bide ben belge filan ne eksikse bir şeyler yaparak bu işlemi hızlandırabilir miyim?
-
- Çırak
Re: Mezuniyet incelemesi!
yanlış bilmiyorsam halk eğitim merkezine gidip görüşmen gerekiyor ya belge istiyorlar ya onay ama kesin gitmen lazım
- sonerkeser1
- Asistan
okula kayıt için halkeğitim bürosundan belge alabilirsin mezun olduysan diplomayı bekleme
Bin Handan Yüz Kaleden Geçersinde Bir Ufacık Gönülden İçeri Giremezsin..
- lokman
- Çırak
- Konum: Mezun - Mesleki Açık Öğretim Lisesi Bilişim Teknolojileri/Web Programcılığı
2010 yılında kayıt yaptıranlar direkt mezun oluyorlar 2011 ve üzeri kayıt yapanlar ise mezuniyet incelemesine takılıyor bunun sebebi dosylar merkezde değilde halk eğitimde olması
Başaramayacağın Hiç Birşey Yoktur Yeterki İste
şöyle de bir durum var!
Not 2: “Mezuniyet İncelemesinde” olan öğrencilerimizin dosyalarının tamamı Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne gönderilmemesi halinde diğer mezun olan öğrencilerimizin de diploma işlemleri yapılamamaktadır. Bu nedenle sınav sonuçları açıklandıktan sonra mezuniyet incelemesinde olan öğrencilerimizin dosyalarının geciktirilmeden hemen gönderilmesi gerekmektedir.
Not 2: “Mezuniyet İncelemesinde” olan öğrencilerimizin dosyalarının tamamı Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne gönderilmemesi halinde diğer mezun olan öğrencilerimizin de diploma işlemleri yapılamamaktadır. Bu nedenle sınav sonuçları açıklandıktan sonra mezuniyet incelemesinde olan öğrencilerimizin dosyalarının geciktirilmeden hemen gönderilmesi gerekmektedir.
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
aynı durumdayım, sonuçların açıklanmasını bekliyordum üniversiteye kayıt olmak için sonuçlar açıklandı bu sefer de mezuniyet incelemesi başladı.Kaç gün süreceğine dair her kafadan bir ses çıkıyor biri diyor 3-4 gün halk eğitim diyor 1 hafta-10 gün
en son aöl resmi sayfasındaki admin 1-2 hafta sürer bu inceleme demişIrmak7 yazdı:aynı durumdayım, sonuçların açıklanmasını bekliyordum üniversiteye kayıt olmak için sonuçlar açıklandı bu sefer de mezuniyet incelemesi başladı.Kaç gün süreceğine dair her kafadan bir ses çıkıyor biri diyor 3-4 gün halk eğitim diyor 1 hafta-10 gün
Bu nedir ya 1-2 haftada bunu bekle of beBlueberry yazdı:en son aöl resmi sayfasındaki admin 1-2 hafta sürer bu inceleme demişIrmak7 yazdı:aynı durumdayım, sonuçların açıklanmasını bekliyordum üniversiteye kayıt olmak için sonuçlar açıklandı bu sefer de mezuniyet incelemesi başladı.Kaç gün süreceğine dair her kafadan bir ses çıkıyor biri diyor 3-4 gün halk eğitim diyor 1 hafta-10 gün
bence beklemeyelim gidip inceleme kısa sürsün diye HEM görevlileriyle konuşalım herkes baskı yaparsa elelrini çabuk tutarlar yoksa çookk bekleriz
Arkadaşlar açık öğretim lisesine gittim. Dedim böyle böyle çıkma belgesi lazım, bu 'Mezuniyet incelemesi' ne zaman biter? orada ki memur abinin dediğine göre 'Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğünden' bunların sistemine mesaj atılması gerekiyormuş, işte şu şu öğrenciler mezuniyet incelemesinde dosyalarını gönderin diye. onlar o mesajı göndermeden halk eğitim dosyaları gönderemiyormuş :/
Bu açık öğretim lisesi müdürlüğünün telefonu varmıdır? arasamda 3 yılın fırçasını atsam doya doya..
Bu açık öğretim lisesi müdürlüğünün telefonu varmıdır? arasamda 3 yılın fırçasını atsam doya doya..
-
- Çırak
Nasıl çözüyoruz bu işi arkadaşlar? Elim kolum bağlı kaldım.. Artık bir an önce üniversiteye başlamak istiyorum.
bugun halk eğitime uğradım...müdür yardımcısı benim dosyamı bugun gönderceğini perşembe günü ankarada elelrinde olcağını muhtemelen pazartesi mezun yazar dedi
sizde arkadaşlar gidip durumunuzu anlatıp takibi yapın
sizde arkadaşlar gidip durumunuzu anlatıp takibi yapın
Salı günü sabah aradılar halk eğitimden. Bir adet vesikalık fotoğrafın eksik seni bekliyoruz getirdiğin zaman dosyanı göndereceğiz dediler. salı günü dosya gönderildi muhtemelan bugün yani çarşamba sabahı ellerinde olmuştur dosya. ama halamezun yazmıyor.. demekki halk eğitimden gönderilmesi uzun sürmüyor. bakalım Ankara'da işler nasıl yürüyor. umarım cuma mesai bitiminden önce Mezun yazar..
bu arada çıkma belkesini başka şehirde bir halk eğitimden alabiliyor muyduk?
kayıtlı olduğun HEM den alcaksınqwer50 yazdı:Salı günü sabah aradılar halk eğitimden. Bir adet vesikalık fotoğrafın eksik seni bekliyoruz getirdiğin zaman dosyanı göndereceğiz dediler. salı günü dosya gönderildi muhtemelan bugün yani çarşamba sabahı ellerinde olmuştur dosya. ama halamezun yazmıyor.. demekki halk eğitimden gönderilmesi uzun sürmüyor. bakalım Ankara'da işler nasıl yürüyor. umarım cuma mesai bitiminden önce Mezun yazar..
bende bir umut cuma diyorum bakalım
Tüm halk eğitimler aynı sistemi kullanmıyor mu? fareyle iki tık yapıp bakmak çok mu zorya. her işimiz saçmalık malesef!