Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle ben de mezun oldum hayırlısıyla. Herkese nasip olur inş.
Aklıma takılan sorular var bilen arkadaşlar cevaplarlarsa iyi olur.
1. "Mezun" durumundayım Diplomamı ne zaman alırım?
3. Meslek'ten Düz'e geçtim sonra ALAN YOK uygulaması yapıldı. Ben sınavsız hangi üniversitelere girebilirim? Yada bir yol var mı sınavsız ve acil Üniye girmem gerekiyor.
İyi günler herkese.
Mezun olduktan sonra Üniversite
Re: Mezun olduktan sonra Üniversite
Merhaba, mezuniyetinizi tebrik ederim.
1) Diplomanızın basılıp gelmesi ve elinize ulaşması birkaç ay sürer.
2) Meslekten düz AÖL'e geçtiğiniz için sınavsız geçiş hakkınızı kaybettiniz. Bir üniversiteye gitmek isterseniz YGS ve LYS'ye girmeniz gerekiyor...
2) Meslekten düz AÖL'e geçtiğiniz için sınavsız geçiş hakkınızı kaybettiniz. Bir üniversiteye gitmek isterseniz YGS ve LYS'ye girmeniz gerekiyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
emrahk, teşekkür ederim. Çıkma belgesiyle askerlik şubesine gidip tecil edebilirim değil mi? Yani Diploma işlemi görür. Çıkma belgemi "Mezun" statüsünde alabilirim değil mi?emrahk yazdı:Merhaba, mezuniyetinizi tebrik ederim.
Evet, halk eğitimden çıkma belgesi alıp askerlik tecili yapabilirsiniz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
emrahk, bazen senin tuttugun notlarla sınavı geçtim. Şimdi de bu foruma verdiğin emek paha biçilemez. Allah senin dertlerine derman olsun. İnşAllah yolun sürekli açık olur. Hayatında hep böyle paylaşımcı kalman ve seni örnek almaları dileğiyle. Çok teşekkürler.
Notları paylaşan ben değilim, Emra42 nickli üyemiz. Ona teşekkür edebilirsin... 

Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk