alo 147 çalışmıyo! Mezuniyet incelemesi ne kadar sürer?

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
qwer50
Çırak

alo 147 çalışmıyo! Mezuniyet incelemesi ne kadar sürer?

Mesaj gönderen qwer50 » 18 Eyl 2014, 20:56

Arkadaşlar Alo 147 çalışmıyo, halkla ilişkiler telefonuna kimse bakmıyo :23:
salı günü dosyalarım gönderildi, salı akşam üzeri ulaşmadı ise bile çarşamba sabahı kesin ulaşmıştır ellerine. Aranızda kimse yok mu 'Mezuniyet incelemesi' 2-3 günde bitti diyen :(
Stresten ölecemya ne bilgi alabiliyoruz açık liseden ne de bi gelişme var :23:
sizlerin 'Mezuniyet incelemeleri' ne kadar sürdü dosya ulaştıktan sonra :23:

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: alo 147 çalışmıyo! Mezuniyet incelemesi ne kadar sürer?

Mesaj gönderen Doçent » 18 Eyl 2014, 21:57

yarını bekle bir ihtimal olmazsa pazartesi kesin :01:

sürekli 147 aramaya gerek yok :43:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

strolch

Mesaj gönderen strolch » 18 Eyl 2014, 21:58

Bende aynı durumdan mağdurum halk eğitimi ne zaman arasam bugün hallolur diyorlar. Daha bekliyoruz. Millet derse basladi biz hala uniye kayit olamadık

Hamaney

Mesaj gönderen Hamaney » 18 Eyl 2014, 22:35

118 80 arayn bicarelere caredir

Irmak7

Mesaj gönderen Irmak7 » 18 Eyl 2014, 22:39

Pazartesi günü halk eğitime gittim amacım evraklarımın fotokopisini alıp ankaraya faks çekmekti -malum üniversite başladı biz gidemiyoruz hala- gittiğimde biz yollıcaz dedilerse de kibarca ısrar ettim kabul ettiler evrakların fotokopisini getirdiklerinde ilkokul diplomasının benim değil kardeşiminki olduğunu gördüm söyledim halk eğitimdekiler de benim kadar şok oldular örgünde okurken bulunduğum okul aynı lisede olduğum kardeşiminkini yollamış halk eğitime, görevli eğer bu evrak ankaraya gitseydi işlemin çok uzun sürer üniversiten tehlikeye girerdi okuldan git iste diplomanı bekleriz seni dedi ertesi gün sabahtan farklı şehirde olan eski liseme gittim arşivini baştan aşağı kontrol ettim diploma yok imzası olan yetkilileri aradım hesap sormak için biri emekli olmuş biri atanmış bi yandan halk eğitimdekiler arıyo nerde kaldın diye tabi bulamadım ilköğretimimi okuduğum okuldan bi mezuniyet belgesi aldık o iş görürmüş onu verdik tabi bunca sıkıntıyı kurumların hatası yüzünden yaşadım şimdi haber bekliyorum mezun yazısının çıkması için
Eğitim sistemimizin işlerini ne kadar özenle(!) yaptığının bir örneği daha

qwer50
Çırak

Mesaj gönderen qwer50 » 18 Eyl 2014, 22:58

yarın da çıkmassa artık ne yapacam bilmiyorum :23:
vizelerden sonra mı kayıt yapacaz üniversiteye. ha öyleyse söylesinler oturalım evde tekrar ygs lys çalışalım :? Her kurum kendi halinde :(

Irmak7 yazdı:Pazartesi günü halk eğitime gittim amacım evraklarımın fotokopisini alıp ankaraya faks çekmekti -malum üniversite başladı biz gidemiyoruz hala- gittiğimde biz yollıcaz dedilerse de kibarca ısrar ettim kabul ettiler evrakların fotokopisini getirdiklerinde ilkokul diplomasının benim değil kardeşiminki olduğunu gördüm söyledim halk eğitimdekiler de benim kadar şok oldular örgünde okurken bulunduğum okul aynı lisede olduğum kardeşiminkini yollamış halk eğitime, görevli eğer bu evrak ankaraya gitseydi işlemin çok uzun sürer üniversiten tehlikeye girerdi okuldan git iste diplomanı bekleriz seni dedi ertesi gün sabahtan farklı şehirde olan eski liseme gittim arşivini baştan aşağı kontrol ettim diploma yok imzası olan yetkilileri aradım hesap sormak için biri emekli olmuş biri atanmış bi yandan halk eğitimdekiler arıyo nerde kaldın diye tabi bulamadım ilköğretimimi okuduğum okuldan bi mezuniyet belgesi aldık o iş görürmüş onu verdik tabi bunca sıkıntıyı kurumların hatası yüzünden yaşadım şimdi haber bekliyorum mezun yazısının çıkması için
İyi ki fark etmişsin kardeşim bari. Bu ülkede her iş böyle özenli malesef :(

Cuma günü hallolmazsa işim mecbur yurt için gitmek durumunda kalacağım üniversite şehrime :( 900 km git geri gel geri git yapılır mı ya :( bi gidiş 120 tl ayriyeten :( Başka şehirde ki bir halk eğitim merkezinden alsak çıktıyı sistem çökecek sankiya :evil:

Irmak7

Mesaj gönderen Irmak7 » 18 Eyl 2014, 23:13

qwer50 yazdı:
İyi ki fark etmişsin kardeşim bari. Bu ülkede her iş böyle özenli malesef :(

Cuma günü hallolmazsa işim mecbur yurt için gitmek durumunda kalacağım üniversite şehrime :( 900 km git geri gel geri git yapılır mı ya :( bi gidiş 120 tl ayriyeten :( Başka şehirde ki bir halk eğitim merkezinden alsak çıktıyı sistem çökecek sankiya :evil:
Maalesef, cidden hiç soramadım onu alınma şansı var mıdır başka şehirden benimde yurt için gitmem lazım ya da bulunduğumuz şehirden faks yoluyla yollasalar

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 18 Eyl 2014, 23:44

Irmak7 yazdı:Pazartesi günü halk eğitime gittim amacım evraklarımın fotokopisini alıp ankaraya faks çekmekti -malum üniversite başladı biz gidemiyoruz hala- gittiğimde biz yollıcaz dedilerse de kibarca ısrar ettim kabul ettiler evrakların fotokopisini getirdiklerinde ilkokul diplomasının benim değil kardeşiminki olduğunu gördüm söyledim halk eğitimdekiler de benim kadar şok oldular örgünde okurken bulunduğum okul aynı lisede olduğum kardeşiminkini yollamış halk eğitime, görevli eğer bu evrak ankaraya gitseydi işlemin çok uzun sürer üniversiten tehlikeye girerdi okuldan git iste diplomanı bekleriz seni dedi ertesi gün sabahtan farklı şehirde olan eski liseme gittim arşivini baştan aşağı kontrol ettim diploma yok imzası olan yetkilileri aradım hesap sormak için biri emekli olmuş biri atanmış bi yandan halk eğitimdekiler arıyo nerde kaldın diye tabi bulamadım ilköğretimimi okuduğum okuldan bi mezuniyet belgesi aldık o iş görürmüş onu verdik tabi bunca sıkıntıyı kurumların hatası yüzünden yaşadım şimdi haber bekliyorum mezun yazısının çıkması için
film gibi olmuş :26: aslında sistemde sorun yok insanlarımız da sorun :!: nitelikli insanlar görev almıyor salla başını al maaşını yaparak maaşlarını alıyorlar

Irmak7

Mesaj gönderen Irmak7 » 18 Eyl 2014, 23:46

Blueberry yazdı:
film gibi olmuş :26: aslında sistemde sorun yok insanlarımız da sorun :!: nitelikli insanlar görev almıyor salla başını al maaşını yaparak maaşlarını alıyorlar
Öyle oldu valla koşuşturmacam filmleri aratmayacak türdendi

qwer50
Çırak

Mesaj gönderen qwer50 » 19 Eyl 2014, 03:25

"3 ders ciddi ciddi işledik lineer cebir Mühendisliğe giriş bide fizik fizikte Labaratuara gittik haftaya lineer cebir sınavı bile var yemin ederim "
10 dakika önce sınıf arkadaşım olacak arkadaştan aldığım bilgi bu!
Hiç bi harfinde oynama yapmadan kopyala yapıştır yaptım..
Ben daha mezuniyet incelemesindeyim! Diyecek bişey bulamıyorum!

epidoras
Uzman Doktor

Mesaj gönderen epidoras » 21 Eyl 2014, 18:37

AÖL düşünemiyor mu bu öğrencilerin mağdur olabileceğini?

Göz göre göre 3. Dönem sınavını ağustos ayında yaptılar Ek sınavı Eylül sonun'da yukarıda söylendiği gibi gerçekten vizelerden sonra mı kayıt yaptırabileceksiniz yoksa güz dönemi bittikten sonra mı?

Burada sesini duyurabilen insanların ötesinde bir de buradan habersiz eminim yüzlerce AÖL öğrencisi de benzer sorun yaşıyordur ve biz duymuyoruz ama AÖL de duymamazlık ve görmemezlikten geliyor.
Haziran başındaki 2. dönem sınavında AÖL istese temmuz sonuna ya da Ağustos başına alabilirdi 3. dönem sınavını ek sınavda Eylül'ün sonunda 4. haftası değil de 2. haftası yapabilirdi.

O olabilirdi bu olabilirdi diyoruz ama icraat yok maalesef memur zihniyeti ile bu iş anca bu kadar oluyor ve geçmiş yıllara bakarak bir hesap yaparsak AÖL'den her dönem bir kaç bin kişi üniversitesite geçiyor. Düşünün bu binlerin mağduriyetini.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

Kullanıcı avatarı
yeşil gözlü
Uzman

Mesaj gönderen yeşil gözlü » 21 Eyl 2014, 19:30

haklısın kardeş malesef kimsenin umrunda değiliz herkes cebine girecek paraya bakıyor ( hakkıyla işini yapanlara sözüm yok) ek sınavdan sonra mezuniyet incelemesine dşecekler nasıl kayıt olacaklar oda ayrı bir konu :39:
Kişinin geleceğe dönük umutları şimdiki gücünün kaynağıdır.
Maxwel

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 22 Eyl 2014, 16:33

bitmeyen inceleme :43:

şaşı oldum öğrenci sayfama bakmaktan :37:

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön